28 / 07 / 2024

Aygır Gölü nerede

Aygır Gölü nerede

Kars kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan ve soğuk hava dolayısıyla üzeri tamamen buzla kaplanan Aygır Gölü, kışın ziyaretçilerine ayrı bir güzellik sunuyor...

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Ardahan Çıldır Gölü'ndeki tesis belediyeye devredildi!

Ardahan'ın Çıldır Gölü kenarındaki Konaklama Tesisi'nin Çıldır Belediyesine devri gerçekleşti.Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Balıklıgöl’de Şanlıurfa’nın kimliğine aykırı proje engellendi!

Yüksek mimar Beyazgül, “FETÖ Balıklıgöl’de İslam’a ve Şanlıurfa’nın kimliğine aykırı bir proje geliştirmek istedi. Son anda engelledik” dedi.

Gül Proje'den İstanbul'a 3.3 milyar TL'lik yatırım!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, 'Viraİstanbul', 'Gül Proje Express', 'Tempoint' ve 'Seyrantepe' projelerinin devam ettiğini belirtti. Gül, İstanbul'a toplam 3.3 milyar TL'lik yatırım yapacaklarını kaydetti.

Gül Proje, İstanbul’a toplam 3.3 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, İstanbul’a toplam 3.3 milyar liralık 4 proje yatırımı yapacaklarını söyledi. Gül, “Bu hamleler ülkeye güvenimizin göstergesi” dedi

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

Kırşehir'deki Seyfe Gölü TBMM'de gündeminde!

Ankara Milletvekili Murat Emir, Kırşehir'in Mucur ilçesinde bulunan Seyfe Gölü'ne ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Burdur Salda Gölü turizme kazandırılacak!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, Maldivler'e benzetilen, yaklaşık 185 metre derinliğe sahip, 6 bin 800 metre eninde, 9 bin 86 metre uzunluğundaki Salda Gölü'nün turizme kazandırılması için Kaymakamlıkça çalışma başlatıldı.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Aygır Gölü nerede Haberi

Aygır Gölü nerede

 Kars kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan ve soğuk hava dolayısıyla üzeri tamamen buzla kaplanan Aygır Gölü, kışın ziyaretçilerine ayrı bir güzellik sunuyor.


Doğu Anadolu Bölgesi'nde kış aylarının en çetin geçtiği iller arasında yer alan Kars sınırları içindeki Aygır Gölü'nün yüzeyi, kış mevsiminin başlamasından kısa bir süre tamamen dondu.


Toplam 2 bin 941 metrekare alanı kaplayan göl, kışın ziyaretçilerine ve amatör fotoğrafçılığa gönül verenlere ayrı bir güzellik sunuyor.


Göl kenarında bulunan ve kış ayı olduğu için kenara çekilen kayıklar, kamelyalar ve eskimo usulü balık avlayan amatör balıkçıların açtıkları avlanma çukurları fotoğrafçıların objeleri arasında yer alıyor.


Volkanik kayaçlar üzerinde oluşmuş lav set gölü olan Aygır Gölü, bölgenin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Çıldır Gölü'ne de 50 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Göl üzerinde fotoğraf çeken...