08 / 05 / 2024

Aygül Kara

Aygül Kara

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Enflasyonun 2022 yılı başından bu yana hızlı yükselişi pek çok kişiyi borç sahibi ederken, bankalara borçlarını ödeyemeyip kara listeye girenler çifte mağduriyet yaşıyor. Peki kara listeye girmiş olan biri kredi çekebilir mi? Kara listedeki birinin kredi çekmesinin yolu var mı?

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere şeytanın bile aklına gelmeyecek formül! Duyanlar inanmıyor!

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere bomba formül! Kara listeden nasıl çıkılır?  İşte o detay… 

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Her yıl milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını almak için liste yapıp beklediği Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu yıl hangi güne denk geldiği belli oldu. Peki, Black Friday indirimle

Güneş yoksa çamaşır kurutma makinesi var! İşte Bosh 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Havaların soğuması ile birlikte çamaşırlarınızı nasıl kurutacağınızı kara kara düşmeye başladıysanız bir çamaşır kuratma makinesi alma zamanı gelmiş demektir. Sizin için Bosh marka çamaşır kurutma makinesi fiyatlaını listeledik.

Amasya'da 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 5 arsa satılıyor!

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Kara listede bulunanlar nasıl kredi alıyor? Sicili bozuk binlerce kişi bu yolla kredi aldı

Türkiye Gazetesi’nde bugün kredilerle ilgili dikkat çeken bir haber yer aldı. Bankaların kara listesinde bulunan binlerce kişinin sicili bozuk olmasına rağmen nasıl kredi aldıkları anlatıldı.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Aygül Kara Haberi

Aygül Kara

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu. 


Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe  düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde...