28 / 07 / 2024

Aygül Sirmen Engiz

Aygül Sirmen Engiz

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Amasya'da 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 5 arsa satılıyor!

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Kavak, Hamdi Öztürk ve Metin Aygül ortaklığında kuruldu.

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Sinan Aydın Aygün, Panora GYO'dan ayrıldı!

Panora GYO ve bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün, görevlerinden istifa etti. 

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

Aygül Sirmen Engiz Haberi

Aygül Sirmen Engiz

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu. 


Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Sitesi Kent Etabı A Blok...