19 / 05 / 2024

Ayhan Böke mimarlık

Ayhan Böke mimarlık

Mimar Ayhan Böke kimdir? Mimar Ayhan Böke, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hangi alanlarda görev aldı? Mimar Ayhan Böke, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek ve Emine Özbek ortaklığında kuruldu.

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bölek tarafından kuruldu.

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Turan ve Seyhan Turan ortaklığında kuruldu.

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılması TBMM'de!

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılma gerekçesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ok, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Bçs Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bçs Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Atalay tarafından kuruldu.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçiyor!

Arel Üniversitesi'nin İç Mimarlık Bölümü Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nda, yeni proje deneyimleri ve günümüz teknolojileri tanıtılacak...

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Ayhan Böke mimarlık Haberi

Ayhan Böke mimarlık

Ayhan Böke kimdir?

Ayhan Böke, 1928'de Ankara'da doğan Ayhan Böke, 1946'da Ankara Atatürk Lisesi'ni bitirdi. 1947-48 yılları arasında Bayındırlık Bakanlığı Yapı İmar İşleri proje bürosunda desinatör olarak görev yaptı. 1949-50 yılları arasında Yıldız Teknik Mimarlık Bölümünde öğrenim gördü. Bölümün kapatılması üzerine öğrenimini tamamlayamadı. 


1952-53 yılları arasında T.C. Karayolları Tesisler Bürosu'nda desinatör olarak çalıştı. 1953'de girdiği Technische Hochschule München'den 1959'da yüksek mimar olarak mezun oldu. 1960-61'de T.C. Karayolları Tesisler Bürosu'nda (yol boyu inkişaf bölümünde) mimar olarak çalıştı. 1961-1978 yılları arasında Türkiye İş Bankası İnşaat ve Emlak Müdürlüğü'nde Müdür Muavini olarak görev yaptı. 


1978'de Türkiye İş Bankası'ndan emekli oldu. 1979-92 yılları arasında Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'de baş mimar olarak çalıştı. 1992-96 yılları arasında Zincirlikuyu Tat Towers İş Merkezi'nin projesini ve kontrolörlüğünü yürüttü....