05 / 05 / 2024

Ayhan Emekli kimdir

Ayhan Emekli kimdir

Metroda yangın ihbar ve söndürme ile kaçak akım toplama sistemleri için ihale açılması, Egeli SABAH'ın haberlerini teyit ederken, uzmanlar hattın sefere açılmasını "skandal" olarak niteledi

Ayhan Emekli: Depreme 15 yıl daha yaklaştık!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ayhan Emekli, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden Türkiye'nin ders aldığını söylenemeyeceğini, 15 yıl sonra olası bir depremde aynı görüntülerle karşılaşılacağını söyledi.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

İzmir Konak Tramvayı'nda likiyat konusu gündeme getirildi!

İzmir'in tramvaylarının iki yılda üç bürokratı yerinden etmesine, İMO Başkanı Ayhan Emekli, "Liyakat konusu ne yazık ki irdelenmiyor" dedi. Bilal Doğan da ortadaki tabloyu "vizyonsuzluk" diye yorumladı

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Ayhan Emekli: Alsancak Stadı bu raporla yıkılamaz!

Ayhan Emekli, Stadın kapatılma kararına gerekçe olarak gösterilen, "Alsancak Stadyumu Tesisi'nin Bina Depremsellik Performans Analizi ve Karar Raporu Hazırlanması İşi" isimli statik raporun tesisin yıkılmasına dayanak olamayacağını öne sürdü...

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Arık kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık kimdir? Ayhan Arık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Arık, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Ayhan Arık...

Ayhan Emekli kimdir Haberi

Ayhan Emekli kimdir


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, resmi internet sitesinde Üçyol Üçkuyular Metro Tüneli'nde yangın ihbar, söndürme ve kaçak .akım toplama sistemleriyle, keşif artışı yetmediğinden bir türlü kapatılamayan şaftların kapatılması için 26 Eylül'de ihale yapılacağını duyurması, Egeli SABAHın haberlerinin Kocaoğlu'nun iddia ettiği gibi "kara propaganda" olmadığını ortaya koyarken, uzmanlar da duruma tepki gösterdi. 

Egeli SABAH, metronun kalan son iki istasyonunda yangın algılama, söndürme ve erken uyarı sistemi olmadığım 11 Temmuz'da yazmış, İzmir Büyiikşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, haberleri "kara propaganda" diye nitelemiş, söz konusu istasyonlar temmuz ayı sonunda alelacele hizmete açılmıştı. Belediye, bu eksiklerin giderilmesi amacıyla 26 Eylül'de ihale yapılacağını duyurarak, Egeli SABAH'm haberlerini teyit ederken. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli sistem tamamlanmadan hattın yolculu seferlere açılmasını "skandal" diye nitelendirdi. 

Yangın...