28 / 04 / 2024

Ayhan Kamil Kaleli

Ayhan Kamil Kaleli

Boytaş Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayhan Kamil Kaleli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ayhan Taflan: Yabancıya konut satışı TL ile olmalı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, yabancıların gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Ayhan Sefer Üstün: Sakarya'daki askeri tesisler taşınmalı!

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, askeri tesislerin şehir merkezinde olmasının yeni modern dünyaya uygun bir durum olmadığını söyledi.

Ayhan Yavrucu: Karabiga'da 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyoruz!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu Bloomberg HT'nin düzenlediği 'Türkiye İyi Gelecek' Konferansı'nda Karabiga'da 1.5 milyar dolara yakın yatırım yaptıklarını ifade ederken "2017 sonunda da yatırımı bitireceğiz" dedi.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Koray Holding'in acı günü! Ayhan Böke vefat etti!

Koray Şirketler Topluluğu'nda yüksek mimar olarak çalışmış Ayhan Böke hayatını kaybetti. Koray Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Ayhan Kamil Kaleli Haberi

Ayhan Kamil Kaleli

Boytaş Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayhan Kamil Kaleli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Beylikdüzü'nde kuruldu. 


Boytaş Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...