28 / 04 / 2024

Ayhan Önal kim

Ayhan Önal kim

Uzun zamanadır beklenen "Kaçak binaya kentsel dönüşüme girme şartı ile elektrik-doğalgaz-su aboneliği" resmi ve tüzel kurumlar ile belediyeler arasında "yönetmelikteki yasal boşluklar" nedeni ile kaosa neden oldu.

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Gürsu Yenidoğan mahallesi kentsel dönüşümü ortak proje mi olacak?

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Gürsu'nun Yenidoğan Mahallesi için ortak proje önerdi.

Ayhan Önal'dan kentsel dönüşüme ortak proje önerisi!

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine ortak proje önerisinde bulundu.

Ayhan Önal: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Ayhan Önal, Yenidoğan mahallesinde yapılması istenilen 'kentsel dönüşüm' projesine karşı olmadıklarını, ancak göreve geldikleri 11 ay 15 günlük bir zamana karşı, bir arpa boyu yol gidilemediğini açıklayan Önal ortak proje önerdi.

Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor!

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Önalım davasının tarafları!

Paylı mülkiyetin satışında hak sahibinin açtığı önalım davasının tarafları kimlerdir? Önalım davası taraflarının yükümlülükleri nelerdir? Kimler önalım davasında davalı ya da davacı olamaz? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebili

Önalım davası nedir?

Medeni Kanun'da da yer alan önalım davası nedir? Önalım davası nasıl düzenleniyor? İnşai bir dava olan önalım davası hakkında merak ettiklerinizi haberimizin içinde detaylı olarak bulabilirsiniz..

Önalım hakkından feragat!

Önalım hakkından feragat edilebilir mi? Paylı mülkiyete tabi hisseli taşınmazlarda önalım hakkından feragat istemi nasıl oluyor? sorularının cevapları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Önalım hakkı ihtarname örneği!

Sadece satış ilişkilerinde kullanılan önalım hakkı ihtarnamesi nasıl oluyor? Önalım hakkı ihtarnamesi hakkında merak ettiğiniz bilgiler ve önalım hakkı intarname örneği haberimizin devamında yer alıyor..

Önalım hakkı ne demektir?

Önalım hakkı ne demektir? Önalım hakkının diğer adı nedir? Önalım hakkı kaç çeşittir? sorularının cevapları ve önalım hakkı konusu hakkında merak ettiğiniz bilgiler kapsamlı olarak haberimizin devamında yer alıyor.

Ayhan Önal kim Haberi

Ayhan Önal kim

Her gün binlerce su aboneliği için müracaat alan BUSKİ Genel Müdürlüğü vatandaşa doğrudan muhatap olabilmek için yerel gazetelere ilan vererek, konunun ikamet içinde bulunan ilçe belediyeleri tarafından verilecek olan taahhütname ile çözüleceğini açıkladı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇARE DEĞİL! 


Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal "Görüyoruz ki kentsel dönüşüm alanı dışında kalan mahallelerin su-elektrik-doğalgaz abonelikleriyle ilgili ilçe belediyelerinin vereceği taahhütname üzerinden yapılabileceğini BUSKİ'nin vermiş olduğu ilan ile görüyoruz. Bu taahhütnameyi belediyelerin vermesi şu an için neredeyse imkânsız. Çiinkü bunun için tüm ilçe genelini gelişim alanı' ilan edip, kentsel dönüşüme dahil etmek gerekiyor. Bunu hangi kaynakla, hangi teknik ekipmanla, ne kadar süre içinde yapacaksınız? Tek çözüm noktası var cüzi bir harçla ihtiyacı olan binalara muvafakatname...