05 / 05 / 2024

Ayhan Topaloğlu

Ayhan Topaloğlu

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

İnto İnşaat Yapı Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnto İnşaat Yapı Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Topaloğlu Haberi

Ayhan Topaloğlu

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1- Apartman, Site, Toplu Konut, Uydu Kent, Plaza, Müstakil Mesken, Villa, Iş Yeri, Iş merkezi, Iş Hanı, Plaza, Özel Hastane, Özel Okul, Alışveriş Merkezi, Zincir Perakende mağaza gibi insanların topluca yaşadığı, yararlandığı, faydalandığı ve iş yaptığı yerlerde Profesyonel Bina Yöneticiliği, işletme Yöneticiliği, onarım iç dekorasyon ve bu  mahallerde yaşayanların veya faydalananların kişisel veya topluca ihtiyaç ve taleplerine yönelik talep ettikleri işi hizmeti yerine getirmek, yerine getirecek firma ve hizmet kolları ile ortaklıklar tesis etmek veya işi bu firma ve hizmet kollarına taşaro etmek. 3.2- Yurtiçinde ve yurt dışında mevzuat...