05 / 05 / 2024

Ayhan Yavrucu kim

Ayhan Yavrucu kim

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Ayhan Yavrucu: Türkiye gayrimenkul sınavı verdi!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Maliye Hesap Uzmanları Vakfı (HUV) tarafından düzenlenen Türkiye Ekonomisi Paneli'ne katıldı. Yavcrucu, gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında açıklama yaptı.

Ayhan Yavrucu: Türkiye gayrimenkulde iyi imtihan veremedi!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu "Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi Paneli"nde konuştu. Yavrucu yaptığı açıklamada "Türkiye'nin kaynak planlaması yapması gerek" dedi.

Ayhan Yavrucu: Karabiga'da 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyoruz!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu Bloomberg HT'nin düzenlediği 'Türkiye İyi Gelecek' Konferansı'nda Karabiga'da 1.5 milyar dolara yakın yatırım yaptıklarını ifade ederken "2017 sonunda da yatırımı bitireceğiz" dedi.

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Ayhan Emekli: Olası bir depremde 1999 manzarasını tekrar yaşayacağız!

İnşaatlar Mühendisi Odası (İMO) İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde Türkiye'nin ders aldığını söyleyemeyeceğini 15 yıl sonra olası bir depremde aynı görüntülerle karşılaşacağını söyledi.

Ayhan Yavrucu kim Haberi

Ayhan Yavrucu kim

Ayhan Yavrucu kimdir?

Ayhan Yavrucu, 1948 yılında Kayserinin Develi İlçesinde doğdu. Yavrucu, 1972 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olmuştur. 


Aynı yıl Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulunda Hesap Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış ve 1977 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak çalışmıştır. 


1 Mart 1977den itibaren çalışmaya başladığı Alarko Şirketler Topluluğunda çeşitli kademelerde görev yapmış olup, halen Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Alarko Şirketler Topluluğu Genel Koordinatörüdür. 


Topluluk bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 


Evli ve iki çocuk babası olan Ayhan Yavrucu, İngilizce

bilmektedir.


Ayhan Yavrucunun SPKnın II­17.1 Sayılı Tebliği uyarınca bağımsızlık niteliği bulunmamaktadır.


İletişim bilgileri:

Alarko Holding Merkez

Muallim Naci Cad. 69

34347 Ortaköy 

İstanbul, TÜRKİYE

Ortaköy Merkez - Holding


Telefon : (0212) 310 33 00 Pbx

   (0212) 227 52 00 Pbx

Faks