29 / 04 / 2024

Ayışığı Butik projesi

Ayışığı Butik projesi

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi.

Ayışığı Butik'te metrekare fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkıyor.

Esenyurt Ayışığı Butik fiyatları!

Esenyurt Ayışığı Butik fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan proje 14 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik teslim tarihi!

Demir İnşaat tarafından tek blok halinde yükselen Ayışığı Butik Evleri 14 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Esenyurt Ayışığı Butik teslim tarihi ne zaman?

Ayışığı Butik Evleri fiyatları!

Ayışığı Butik Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 14 ay sonra yapılması öngörülen proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Ayışığı Butik fiyat listesi!

Ayışığı Butik fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 110 tane daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Ayışığı Butik projesi nerede?

110 adet daireden meydana gelen Ayışığı Butik Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda tek blok halinde inşa ediliyor.Proje 14 ay sonra teslim edilecek. Peki Ayışığı Butik projesi nerede?

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim!

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik Projesi!

Demir İnşaat Ayışığı Butik Projesi tek blok halinde hayata geçirilecek. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede toplam 110 adet daireye yer veriliyor.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Çay üreticilerinden deprem bölgesine kalıcı konut desteği!

Rize Valiliği himayesinde hazırlanan 'Çay sokağı' projesi ile Hatay ve Gaziantep'e kalıcı konutlar inşa edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çay üreticilerinden deprem bölgesine konut kampanyası!

Rize'de başlatılan "Çay Sokağı" projesi kapsamında elde edilecek yardımlarla, Hatay ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kalıcı deprem konutları yapılacak.

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den Mersin'e 416 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz Çay Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Çorum Kuruçay 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Kuruçay 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Kuruçay 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Çorum Kuruçay 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Muhit Sancaktepe: Sur Yapı Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın yeni butik projesi, Muhit Sancaktepe adıyla satışa sunuluyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'de 217 daire ve 12 dükkan olacak...

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Ayışığı Butik projesi Haberi

Ayışığı Butik projesi

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Projemizi açıkladığımızda yoğun bir müşteri talebiyle karşılaştık. İlk günden satışlar yüzde 20 oranında gerçekleşti" dedi. Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari üniteden...