28 / 07 / 2024

ayışığı sosyal tesisleri

ayışığı sosyal tesisleri

Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri'ndeki sosyal tesisleri hizmete açıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in ev sahipliği yapacağı kokteyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılacak...

1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? Temmuz ayı sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere her ay 80 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, 1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? İşte detaylar...

Mart ayı sosyal yardım ödemeleri! 2023 Mart ayı sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri bu ödemeleri alan hak sahipleri tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 Mart ayı sosyal yardım ödemelerine dair detaylar!

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 12 ay süre ile dar gelirli vatandaşlara 850 ile 1250 TL arasında yardım veriyor. Peki, Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile Bakanlığı yeni ay sosyal destek ödemelerine başladı mı? 2023 Aile Destek parasına şubat zammı gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 850 ila 1250 TL arasında değişen sosyal yardım parası her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor.

Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Aile Bakanlığı Aile Destek şubat ayı ödemelerine zam yapacak mı? 2023 yeni ay sosyal destek ödemeleri ne zaman verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere yönelik destek ödemesi yapılıyor. Peki, Aile Destek şubat ayı ödemelerini zamlı mı yatırılacak? İşte detaylar...

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak, yattı mı? Ocak ayı sosyal yardım paraları hesaplara geçti mi?

Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak 2022? sorusunun yanıtı en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? Ocak ayı sosyal yardım paraları yattı mı?

Ağustos ayı sosyal yardım desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ağustos ayı sosyal yardım desteği ödemelerinin 24 Ağustos tarihinde başlayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Elmalar Sosyal Tesisleri yenilenecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Elmalar Mahallesi’ndeki sosyal tesisleri bakıma aldı.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

ayışığı sosyal tesisleri Haberi

ayışığı sosyal tesisleri
Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri'ndeki sosyal tesisleri hizmete açıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in ev sahipliği yapacağı kokteyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katılacak. Yarın saat 16.00'da Ayışığı Vadi Evleri sosyal tesislerinde düzenlenecek açılış ve tanışma kokteyline Cem Yılmaz, Tarkan ve Barış Akarsu'nun benzerleri de katılacak. Etkinlikte ayrıca şarkı yarışması, stand-up gösterisi ve sürprizler de yer alacak....