02 / 05 / 2024

Aykut Mutlu mimarlık

Aykut Mutlu mimarlık

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mutlu tarafından kuruldu. 

Riva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün 20 bin TL sernaye bedeli ile Tuzla’da Fatih Korkmaz, Aykut Keskin ve Seyit Serin ortaklığında kuruldu.

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mark Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Metin Tuncel, Serkan Yetgin, Vedat Bolat, Bekir Cenk Aykut ve İlyas Yıldırım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapı29 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

cYapı29 Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emsal Yılmaz Yasin Mutlu ortaklığında kuruldu. 

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Ercan ve Aykut Böyüker ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi, Aykut Ölmez tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ekincioğlu Sokak'ta kuruldu.

Aykut Mutlu mimarlık Haberi

Aykut Mutlu mimarlık

Aykut Mutlu kimdir?

Aykut Mutlu, 1938 doğumlu. Aykut Mutlu Mesa’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kurdu.


İstanbul Cihangir’de bulunan Yavuz Apartmanı’nda doğan Aykut Mutlu, ailesi ile birlikte 1956 yılında İstiklal Caddesi’ne taşındı. Buradan da babasının işlerinin bozulması neden ile taşınan aile, Çemberlitaş'a yerleşti.


Üniversiteyi okurken evlenen Aykut Mutlu, üniversiteyi okurken bir kız babası oldu. Daha sonra Aykut Mutlu, eşi ve kızı ile birlikte Türkiye’ye döndü ve ODTÜ’de hocalık yapmaya başladı. Hem ODTÜ’de hocalık yapan hem de inşaat sektörüne giren Mutlu, 1969 Haziran ayında MESA’yı kurdu.


Mesa Mesken Sanayi tarihçe..

Mesa Mesken Sanayi A.Ş. 1969'da kuruldu. Ülkemizdeki, özellikle toplu konuta yaklaşımı tamamıyla değiştirerek, insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçiren MESA, zaman içinde başka "ilk"leri de gerçekleştirerek "konutta marka" olmayı...