17 / 05 / 2024

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat iletişim

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat iletişim

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Akın ve Yakup Akın ortaklığında kuruldu.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Akın ve Yakup Akın ortaklığında kuruldu.

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Görgülü imzasıyla kuruldu.

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Finansal kiralama nasıl yapılır?

Kiracı ihtiyaç duyduğu makine, ekipman veya diğer malları kendisi satın almak yerine, leasing şirketine satın aldırarak, kendisine finansman sağlamış oluyor. Peki, finansal kiralama nasıl yapılır?

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi, Şafak Büyükönder tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kadıköy, Esin Sokak, Yazgan İş Merkezi'nde kuruldu.

İmaş Makine Gabon'da un değirmeni inşa edecek!

Geçtiğimiz yıl, 9 adet anahtar teslimi tesis ile bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan İmaş Makine, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi

İmaş Makine Afrika'ya açıldı!

Geçtiğimiz yıl 9 adet anahtar teslimi tesis ve bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan şirket, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi.

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Aşcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Kent Pasajı'nda kuruldu.

İmaş Makine, Afrika yatırımlarına hız verdi!

Kurulduğu günden bu yana 70'e yakın ülkede un, irmik ve mısır unu fabrikalan kuran İttifak Holding'in makine şirketi İmaş, Batı Afrika ülkelerinden Gabon'u da referanslan arasına ekledi

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arun Mühendislik Müteahhitlik İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sayar, Özgür Cemil Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu.

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat iletişim Haberi

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat iletişim

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Akın ve Yakup Akın ortaklığında kuruldu.

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; müteahhitlik işleri yapmak, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Yurt içinde ve dışında inşaat altyapı,...