26 / 08 / 2024

ayma deresi bisiklet yolu projesi

ayma deresi bisiklet yolu projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Menekşe Deresi çevre düzenleme çalışmaları başlıyor!

Temel atma töreninin 20 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği Menekşe Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi kapsamında bölgeye yeşil alan, çocuk oyun alanları, kafe, yürüme yolları ve bisiklet yolları inşa edilecek...

Beylikdüzü'ne Münih modeli bisiklet yolu yapılacak!

Beylikdüzü Belediyesi, Almanya’nın Münih kentindeki gelişmiş bisiklet yol ağlarını inceleyip uygulanan sistemden faydalanarak, sistemin bir benzerini Beylikdüzü’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Validebağ Deresi basın açıklaması!

Çevre Mühendisleri ile Mimarlar Odası ve Validebağ Gönüllüleri Derneği, İstanbul’da tartışma konusu olan Validebağ Deresi’yle ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

Kadıköy Selli Mandıra Deresi üzerine köprü yapılacak!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kadıköy Selli Mandıra Deresi üzerine köprü yapım işi 17 Mart 2015 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor.

Menekşe Deresi çevre düzenleme ihalesi 12 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü; Menekşe Deresi çevre düzenleme işini ihaleye 12 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da çıkarıyor.

1983 yılında Galata Deresi tehlike saçıyormuş!

1983 yılında fabrika artıkları ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan gelen tüm suyun aktığı Galata Deresi, çevresine adeta ölüm saçıyormuş. Çevre sakinleri ilgililere, önlem alınmasını istediklerini belirtmişlerse de bir sonuç alamamışlar.

Bursa İsmetiye Deresi'nde çalışmalar sürüyor!

Kent merkezindeki dereleri ıslah eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsmetiye Deresi 'ndeki çalışmaları da tamamlanma aşamasına getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe çalışmaları yerinde inceledi.

Paşaköy deresi ve çevresi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Paşaköy Deresi ve kolları ile yakın çevresi itiraza ilişkin 12 Temmuz 2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış!

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış. Açıktan akan Ayazma Deresi çevre sağlığına zarar veren ve ulaşımı engelleyen Dere üzerine bin 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yol yapılacakmış.

ayma deresi bisiklet yolu projesi Haberi

ayma deresi bisiklet yolu projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan 'Yeşil İstanbul’ projesi dahilinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İBB'de yer alan habere göre; İBB, Aymama Deresi çevresine yaşam vadisi kurma çalışmalarına başladı. 

Bisiklet yolu inşa edilecek 

Ayamama Yaşam Vadisi tamamlandığında Marmara Denizine kadar uzanan bir yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacak. Şehre 1 milyon metrekare alan kazandıracak projenin, toplu ulaşım aksların da inşa edileceğini söyleyen Seçkin, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları şu şekilde özetledi:

“Sahilden başlayarak Ataköy Sahilinden kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarda bazı kara yolları, Marmaray, E-5 gibi ulaşım güzergâhları çıkıyor. Üst geçit ve alt geçitlerle, bunlar bisiklet ve yaya geçişlerine imkân verecek şekilde, üst geçit ve alt geçitler alanı, kesintisiz bir güzergâh haline getirdik. Bu...