14 / 05 / 2024

Ayman Al Salama

Ayman Al Salama

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Salama, Ayman Al Salama tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Al Dimashqi Turizm Gayrimenkul Kozmetik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Dumaırıeh tarafından kuruldu.

Unext Gayrimenkul Emlak Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unext Gayrimenkul Emlak Turizm Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Al Refaeı ve Adnan Al Rajeh ortaklığında kuruldu. 

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Farıd L.S Salama tarafından kuruldu. 

Omalkora Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omalkora Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 220 bin TL sermaye bedeli ile Jaouma Alabdullah, Mohmed Zaher Ozeızı ve Alı Mıhammad Alı Salama ortaklığında kuruldu.

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyousef Gayrimenkul Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Al Yousef ve Alı Mohammad Alı Salama ortaklığında kuruldu.

Ottawa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottawa İnşaat Ticaret Limited Şirketi Raed Sahlabjı, Mohammad Salman ve Ayman Al Zaebak ortaklığında 20 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shawaid Al Me Amaar General Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Yousif T, Mohammed Ahmed, Osama Saifullah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Salama, Ayman Al Salama tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.

Birgül Ayman Güler: Depremzedelerin travmaları giderilmeli!

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kütahyanın Simav ilçesinde, "depremi yaşayanlara fiziki ve travmatik hasarları giderme çalışması yapılması" gerektiğini söyledi

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Ayman Al Salama Haberi

Ayman Al Salama

Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Salama, Ayman Al Salama tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Altkwin Company İnşaat Gayrimenkul Tanıtım ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Bomonti, Çiftecevizler Dereyolu Caddesi, I Tower No:3 Kat:13...