17 / 05 / 2024

Ayözen Yapı Ve İnşaat adres 

Ayözen Yapı Ve İnşaat adres 

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ağustos ayı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilerin hesaplarına her ay 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. Peki, Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Prefabrik yapı ve konteynerlerin KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü! İhracat 3 ay yasaklandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, prefabrik yapı ve konteyner ihtiyacı arttı. Prefabrik yapı ve konteynerler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mesken Yapı Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aydaşli ve Sevdal    Aydaşli tarafından kuruldu.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılıyor!

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün yapılacak.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 3 Eylül'de başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını bildirdi.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Ay Teknik Yapı Paslanmaz Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ay Teknik Yapı Paslanmaz Dekorasyon Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Nur Yalçın ve Necmi Yalçın tarafından kuruldu.

Exen Dekorasyon Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exen Dekorasyon Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akçay ve İsa Bekdaş ortaklığıyla kuruldu. 

Ginza Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ginza Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Kanburoğlu tarafından kuruldu.

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu. 

Ayözen Yapı Ve İnşaat adres  Haberi

Ayözen Yapı Ve İnşaat adres 

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. - Her türlü bayındırlık ve inşaat işleri...