09 / 05 / 2024

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat adresi

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat adresi

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

ODMD açıkladı! Satılan her 10 otomobilden 9'u otomatik...

Türkiye otomotiv pazarında, ocak-mart zamanında otomatik vites otomobillerin pazar payı yüzde 89,3'e kadar ulaşırken, otomatik vites otomobil üretiminin manuel vitese kıyas ile daha fazla olmasının da satışlarda etkisi bulunduğu kaydediliyor.

Kredi kartı ile fatura ödeyenler yandı! Otomatik ödeme talimatında tam bu kadar faiz ödeyecek!

Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verenler faiz politikalarının sonuçları ile savaşıyor. Ödemelerini otomatik talimat ile yapanlar faiz ödeyecekler.

Otomatik vitesli en ucuz otomobil belli oldu! Fiyatı 830 bin TL'den başlıyor!

Araba almak isteyenlerin tercihleri genellikle otomatik vitesli otomobillerden yana oluyor. Düz vitesli arabalara göre fiyatları daha pahalı olan bu otomobillerin en ucuz fiyatlı olanları belli oldu. İşte otomatik vitesli en ucuz otomobiller ve fiyatları...

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

2023'te 111 bin esnaf kepenk indirdi!

Dünya gazetesi köşe yazarı Naki Bakır kaleme aldığı yazısında ekonomik gidişat ve AVM'lerin etkisiyle 1 yılda 111 bin esnafın kepenk indirdiğini duyurdu.

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

3.5 senede 628 bin 864 esnaf kepenk indirdi! 

Her geçen gün girdi maliyetleri artan esnaf çareyi dükkanlarını kapatmakta buldu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın paylaştığı verilerde 2020’den bugüne kadar 628 bin 864 esnafın kepenk indirdiği belirlendi. 

Kira artışları sahafları da vurdu: Kimi kepenk indiriyor, kimileri kafeye dönüşüyor! 

Sahaflar, öğrenci semtlerinde bile fahiş kiralar ve internet satışları yüzünden güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Kimi sahaflar yüksek maliyetler yüzünden kepenk indirirken, kimi kitapçı dükkanlarına çok satan ürünlerden getirmeye başladı, kimileri de kafe oldu. İşte ayrıntılar..

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Perakende sektöründe tehlike çanları! Yerel zincirler isyanda: “Böyle giderse kepenk kapatacağız”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, sektördeki tekelleşmeye dikkat çekerek acil önlem alınması çağrısında bulundu. Haksız rekabete karşı olduklarını söyleyen Düzgün, üç kuşaktır bu işi yapan yerel zincirlerin böyle giderse kepenk kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat adresi Haberi

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat adresi

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir, İOSB 5 Blok No:26 Çevre Sanayi Sitesi'nde kuruldu.


Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Alüminyum ,çelik,plastik ve ahşaptan mamul panjur,kepenk,garaj kapıları ,alüminyum doğrama,cam kapı,bina elemanlarının alüminyum profillerinin,malzemelerinin ve aksesuarlarının imali,montajı,pazarlanması,alım,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2.Yerli ve yabancı menşeili alüminyum,çelik demir,çelik saç,paslanmaz çelik profil,pirinç,bakır ve çinko kurşun ve benzeri tüm metallerin imali,ithali,ihracatı,alım ve satımını yapmak. 3.Yerli ve yabancı menşeili panjur,kepenk ve garaj kapısı motorlarının ve kontrol sistemlerinin imali,alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4.Başta alüminyum ve saç olmak üzere bunlar ve bunlardan mamul eşyaların , profillerinin boyama işlemleri, alımı ve...