06 / 05 / 2024

Ayşe Bahar Yalçın

Ayşe Bahar Yalçın

Erkaya Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi Lalahan Otel Şubesi, Ayşe Bahar Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 410 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Hüdavendigar Caddesi, 26 Sirkeci'de açıldı.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bursa'nın İnegöl ve Bilecik'in Bozüyük ilçelerinde kırsal mahallelerde yağlık ayçiçeği ekimi yapan çiftçiler, hasada başladı. Peki ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? Son dakiak ayçiçek alım fiyatı ne kadar oldu? İşte ayçiçek 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hyundai KONA Elektrik'e bahar kampanyası geldi! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobillerinden biri olan Hyundai Kona'yı kapsayan bahar kampanyasını başlattı! Hyundai KONA'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ayşe Bahar Yalçın Haberi

Ayşe Bahar Yalçın

Erkaya Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi Lalahan Otel Şubesi, Ayşe Bahar Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 410 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Fatih, Hüdavendigar Caddesi, 26 Sirkeci'de açıldı.


Erkaya Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi Lalahan Otel Şubesi adres: Fatih, Hüdavendigar Caddesi, 26...