25 / 07 / 2024

ayşegül ildeniz çalışmaları

ayşegül ildeniz çalışmaları

Uzun yıllar çalıştığı Intel’den ayrılıp Silikon Vadisi şirketlerinden Silver Spring Network’sin Global Operasyonlar Başkanı olan Ayşegül İldeniz, artık dünya şehirlerini akıllandırıyor

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Ayşegül Bensel kimdir?

Pera GYO Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Bensel'in biyografisi...

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Ayşegül Güner: Mimarın çizdiği her detayın ekonomik bir karşılığı var!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner yaptığı açıklamada, mimarlığın, sanatsal ve sosyal içeriğe sahip, proje odaklı profesyonel hizmetlerin bütünü olduğunu söyledi.

ayşegül ildeniz çalışmaları Haberi

ayşegül ildeniz çalışmaları

Uzun yıllar çalıştığı Intel’den ayrılıp Silikon Vadisi şirketlerinden Silver Spring Network’sin Global Operasyonlar Başkanı olan Ayşegül İldeniz, artık dünya şehirlerini akıllandırıyor. Yeni şirketinin yönetimindeki tek kadın ve Türk olan İldeniz’e göre, Türkiye şehirlerinin ‘akıllanması’ ile 4 milyar dolar tasarruf sağlar.


Ayşegül İldeniz kimdir? 

İZMİR doğumlu Ayşegül İldeniz, Boğaziçi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunu. San Francisco Üniversitesi’nde Edebiyat masterı ve elektronik haberleşme masterı olan İldeniz, 17 yıl Intel’de çalıştı. Intel Türkiye Ülke Müdürlüğü ve ardından da Orta Doğu ve Afrika Bölgesini kapsayan 67 ülkenin sorumluluğunu üstlenen İldeniz’in Türkiye’de başlattığı “e-Dönüşüm İnsiyatifi” adlı proje, daha sonra Intel’in gelişmekte olan ülkeler için uyguladığı global projeye dönüştü. İldeniz, teknolojideki kadın kiderler kategorilerinde birçok ödülün sahibi.


AYŞEGÜL İldeniz Türkiye’de yeni teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen...