15 / 05 / 2024

Ayşenur Gürbüz

Ayşenur Gürbüz

Acons Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşenur Gürbüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Kadıköy, Perdemsac Plaza'da kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Altının 2 ay sonra göreceği rakam! Analistler art arda uyardı! Hemen bakmadan nefes bile almayın!

Altının 2 ay sonra geleceği rakam paylaşıldı. Analistler art arda açıkladı! Nefes bile almadan hemen bu haberi okuyun, yoksa çok üzülürsünüz. İşte altının 2 ay sonra göreceği rakam...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Ayşe Arzu Karagöz, Pana Yapı'dan ayrıldı!

Pana Yapı'da yaklaşık 2 yıldır görev yapan Ayşe Arzu Karagöz bugün itibarı ile görevinden ayrıldı.

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Teras Gökyüzü Narlıdere satış fiyatları!

Teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında yapılması planlanan proje Uzunyayla Group tarafından inşa ediliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere satış fiyatları 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık!

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. İzmir Narlıdere'de yükselen Teras Gökyüzü Evleri projesi 2017 yılı Eylül ayında teslim ediliyor...

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gürbüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İ.Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Ayşenur Gürbüz Haberi

Ayşenur Gürbüz

Acons Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşenur Gürbüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. 


Acons Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, inşaat taşeronluğu ve müteahhitliği yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- İnşaat, mimarlık, elektrik, mekanik ve peysaj projeleri hazırlamak, uygulama faaliyetlerinin yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri inşaat yapı iç, dış dekorasyon iç...