30 / 04 / 2024

Aysha Dergisi metal yapı konut

Aysha Dergisi metal yapı konut

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astaşdelen İnşaat Metal Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dolma tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaatlarda metal iskele kullanımı zorunlu olacak!

Belli bir yükseklikten sonra da ahşap iskele yerine metal iskele kullanımı zorunlu olacak. Binaların inşaatı sırasında dış cepheye kurulan iskeleler de sıkı bir denetime tabi olacak...

İnşaatlarda metal iskele kullanımı zorunlu olacak!

Belli bir yükseklikten sonra da ahşap iskele yerine metal iskele kullanımı zorunlu olacak. Binaların inşaatı sırasında dış cepheye kurulan iskeleler de sıkı bir denetime tabi olacak...

SYM Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SYM Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Baltacı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Asena Bıyıkoğlu tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Seyna Gayrimenkul Matbaacılık Turizm Nakliye Metal ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyna Gayrimenkul Matbaacılık Turizm Nakliye Metal ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şengül Tarakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Metal Gayrimenkul'ün Tahsisli Sermaye Artırımı Talebi olumlu karşılandı!

Metal Gayrimenkul bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Tahsisli Sermaye Artırımı Talebi için SPK'ya başvurduğunu bildirdi. Metal Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı KoruFlorya fiyat!

Aydınlı, Arke (Keleşoğlu), Metal Yapı Koru Florya fiyat listesi 1 milyon 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Koru Florya Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Haziran ayı içerisinde yapılıyor...

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ayze İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Mehmet Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Aysha Dergisi metal yapı konut Haberi

Aysha Dergisi metal yapı konut


Aysha Dergi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirildi. 


İş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının pek çok isminin katıldığı iftarda misafirler, iftar sofrasında gerçekleşen buluşmanın keyfini yaşadılar. 


Elif Güvendik’in sunuculuğunu yaptığı gecede Aysha’nın 5.yılına özel bir de ödül töreni gerçekleştirildi. Ödüllerin annelere adandığı gecede Nihal Olçak’a ‘’Yılın Annesi’’, Kızılay Annesi projesi ile de Kızılay’a ‘’Yılın STK’sı’’ ödülü verildi. Bu özel organizasyona vermiş olduğu desteklerinden dolayı ise Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Üyesi Özüm Saçaklıoğlu ile Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas’a da plaketleri takdim edildi.


Derginin iftar davetine; AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Yıldırım gibi siyaset hayatından isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Dilek Hanif, Zeynep Ilıcalı, Tülin...