04 / 05 / 2024

Aysima Bir İnşaat iletişim

Aysima Bir İnşaat iletişim

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Aysima Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aysima Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güner tarafından kuruldu.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Michael Jackson, Çinli bir inşaat işçisinde yeniden hayat buldu!

Çinli bir inşaat işçisinin çok beğenilen 'ay yürüyüşü' dansı sosyal medyada binlerce kez izlendi. Bazı kullanıcılar yorumlarında, inşaat işçisinin 'ay yürüyüşü'nü Popun Kralı'ndan daha iyi yaptığını söyledi...

Büyüyen Türkiye için gelişen bir inşaat sektörüne ihtiyaç var!

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Aysima Bir İnşaat iletişim Haberi

Aysima Bir İnşaat iletişim

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri, bina, tüneller ,limanlar ,rıhtım, altyapı, boru iletim hattı, fabrikalar, yollar köprüler, bentler, barajlar lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton asfalt ,karayolu ,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri kara ve demir yolları hava meydanları , istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar ,çarşı mağaza pazar işyeri, otel ,motel ,villa, pansiyon ,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri ,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...