02 / 05 / 2024

Aysun Çelikler

Aysun Çelikler

Aysun Çelikler, “AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Mesleki duyarlılığımda var bu konuya. Burada binaların nasıl riskli olduğunu görüyoruz. Burada ilk başta kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli" dedi.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Hasan Ali Çelikler tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmalak Jamous ve Aysun Yemişci ortaklığında kuruldu.

Aysun Çelikler Haberi

Aysun Çelikler

Gazetemize konuşan AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler, hem yerel siyasete hem de seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve belediyenin çalışmalarıyla ile ilgili de konuşan Çelikler, «Kerimoğlu, Bakırköylüler tarafından iletişime kapalı birisi olarak tanınıyor. Bakırköy halkı yerel yönetimden memnun değil» dedi.



İlçe Başkanı Aysun Çelikler seçim sonuçlarını değerlendirdi. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde il başkanlığının stratejisi doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizen Çelikler, “Bakırköy'ün tamamındaki Sivil Toplum Kuruluşları, evler, üyeler, seçmenler, esnaf ziyaretleri gibi birçok çalışmayı gerçekleştirdik. 1 Kasım seçimleri öncesinde ise bu kez nokta atışı yaptık. Mümkün olduğunca yine bütün Bakırköy'ü gezdik ve bu sefer seçmen öncelikli bir çalışma gerçekleştirdik. Yani geniş katılımlı toplantılardan daha çok insanlarımızla birebir görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.


Vatandaşla yakınlaşma içindeyiz 


İlçedeki...