15 / 05 / 2024

Aytaç Akyüz mimarlık

Aytaç Akyüz mimarlık

Mimar Aytaç Akyüz kimdir? Mimar Aytaç Akyüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytaç Akyüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Aytaç Akyüz..

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Cabir Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Varis tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Aytaç Akyüz mimarlık Haberi

Aytaç Akyüz mimarlık

Aytaç Akyüz kimdir?

Mimari, iç mimari ve uygulama alanlarında 13 yılı aşkın süredir bir çok mekana hayat veren Aytaç Akyüz; 1977 yılında Trabzon’da doğdu.


Orta öğrenimini Trabzon Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden iç mimar olarak mezun oldu


Tasarımlarında sadelik ve fonksiyonelliği ön planda tutmayı tercih eden Aytaç Akyüz, insanların, davranış biçimlerine, amacına, işlevine ve ihtiyaçlarına göre mekanlar oluştururken; minimal çizgileri kendine göre yorumlamış ve bugüne kadar özgün birçok projeye imza atmıştır.


Projelerinde kendi çizgisinden ödün vermeyen yapısıyla mekanları kişiye göre kristalize ederek konseptini belirliyor. Tasarım çizgisinde gerçek malzemeden vazgeçmeyerek teknolojiyle birlikte çıkan yeni ürünleri takip eden bir anlayışla uygulamalarına hayat veriyor.


Tasarımın enerjiden ibaret olduğunu, bütünlüğü koruyan çizgilerin oluşturduğu projelerle başladığı tasarım yolculuğunda konut, villa, turizm tesisi, mağaza, çok amaçlı...