16 / 05 / 2024

Ayten Angay

Ayten Angay

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Aksoy tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Rüya Yıldırım ve Yağmur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Ayten Oğraş tarafından kuruldu!

Mercedes-Benz, Çin'de ikinci Ar-Ge merkezini açtı!

Dünyada en çok rağbet gören otomobil markası olan Mercedes-Benz, Çin'in Şangay şehrinde ikinci Araştırma ve Geliştirme merkezini açtı. Detaylar haberimizde...

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Ayten tarafından kuruldu.

Çin'de gayrimenkul depremi: Fantasia tahvil işlemlerini durdurdu!

Çin'de gayrimenkul sektörü büyük kriz yaşıyor. Evergrande'den sonra Fantasia da tahvillerini ödeyemiyor. Şangay Borsası tedbir olarak Fantasia'nın tahvil işlemlerini durdurma kararı aldı. 

Çin’de emlak şirketleri spekülatif yatırımlardan uzaklaşacak!

Garanti Bankası Şangay Temsilcisi Noyan Rona, Evergrande kriziyle ilgili açıklamalar yaptı. Noyan Rona, emlak şirketlerinin büyük çaplı genişlenemeden vazgeçerek daha regüle edilebilir ve kontrol edilebilir finansal kaynaklarla yollarına devam edeceğini belirtti.

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   5 milyon TL sermaye bedeli  ile İmdat    Ayten tarafından kuruldu.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Ayten Angay Haberi

Ayten Angay

Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi; Ayten Angay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Kartal'da kuruldu.


Tenay İnşaat Lojistik Otomotiv ve Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller,arsa,arazi,konutlar,işyerleri,resmi daireler, bankalar,sağlık ve eğitim kurumları,sanayi tesisleri,sosyal ve turistik tesisler,tatil köyleri,villa,yalı,otel ve moteller ve benzeri gayrimenkulleri alabilir,satabilir,kiralayabilir,inşa edebilir. 2- Gayrimenkul amaç ve konusu ile ilgili olarak inşa edeceği,satın alacağı,kiralayacağı ve diğer yollardan iktisap edeceği taşınır taşınmaz her türlü malların devir temlik edilmesi,kiralanması,kiraya verilmesi,ipotek konulması,ipotek fek edilmesi,satış vaadi yapılması,her türlü akitlerin tapu kayıtlarına tescil edilmesi için devlet,belediye,özel idare,kamu kurum ve kuruluşları,özel ve tüzel kişiler,tapu...