02 / 05 / 2024

Ayten Yurtyapan

Ayten Yurtyapan

Atahunlar Uluslararası Endüstri ve Yapı Anonim Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 600 bin TL sermaye ile kuruldu...

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Aksoy tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rya İç Mimarlık İnşaat Turizm Limited Şirketi Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Rüya Yıldırım ve Yağmur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Ayten Oğraş tarafından kuruldu!

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlt Organizasyon İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Ayten tarafından kuruldu.

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   5 milyon TL sermaye bedeli  ile İmdat    Ayten tarafından kuruldu.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Çorapçıoğlu tarafından kuruldu.

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ceba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Babaoğlu, Cem Gökgözoğlu, Mustafa Kutlay Haklı ve Şenyüz Benay Haklı ortaklığında kuruldu. 

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Bossi Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bossi Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Ayten tarafından kuruldu. 

Ayten Yurtyapan Haberi

Ayten Yurtyapan

600 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Kimya, tekstil, gıda, metal, makine, maden, medikal, elektronik, otomotiv, otomasyon, iletişim, ağaç, inşaat, kağıt, plastik, kauçuk, lastik, konveyör bant, petro kimya, gübre, demir-çelik, demir dışı metaller, altın, gümüş gibi kıymetli metaller, iplik, deri, sunta, mobilya, kereste, kum,çimento, cam, inşaat malzemeleri, her türlü gıda ürünleri, et, süt, yağ, çikolata, mısır gereği, un endüstrisine ait her türlü hammadde, yarı mamul ve mamul maddelerin yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ve fason ürettirilmesi: ithalatı, ihracatı, transit ticareti; alım ve satımı; mümessilliği, distribütörlüğü, komisyonculuğu ile müşavirlik ve pazarlama faaliyetlerinde bulunma; yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel sektör ihalelerine katılmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Rıhtım Caddesi 50/6...