21 / 05 / 2024

AYTU DANIŞMANLIK VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AYTU DANIŞMANLIK VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Aytu Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 12 bin sermaye ile bugün Emrah Bekar tarafından kuruldu.

Aytuğrul İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Aytuğrul İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Aytuğrul İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Gaziosmanpaşa’da yapıldı.

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Danişma Group Emlak Ve Gayrimenkul Limited Kağıthane’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Alı    Zarbı Fereıdounı tarafından kuruldu.

Ulubaş Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ulubaş Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ Dikbaşer  ve Bünyamin Uludağ tarafından kuruldu.

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Şirketi  Sultanbeyli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Danişmant tarafından kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

Manisa Demirci'ye kiraz alım merkezi inşa edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

Aytuğ Atıcı'dan Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu kararının iptali için bilirkişi heyeti Akkuyu Nükleer Santrali'nde inceleme yaptı. CHP milletvekili Aytuğ Atıcı incelemeyi anlattı.

Aytu Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytu Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 12 bin sermaye ile bugün Emrah Bekar tarafından kuruldu.

Daniş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daniş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Daniş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Fatih Mahallesi, 201 Sokak'ta kuruldu.

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. Sırrı Sarı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde açıldı.

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Aytuğ ve Emre Çiltaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

AYTU DANIŞMANLIK VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

AYTU DANIŞMANLIK VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Aytu Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 12 bin sermaye ile bugün Emrah Bekar tarafından kuruldu.


Aytu Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans,...