25 / 07 / 2024

Ayvalık 2016 kent yenileme

Ayvalık 2016 kent yenileme

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sel afeti nedeniyle ilçe merkezindeki sokaklarda bozulan yollar onarılmaya başlandı.

Ayvalık’ta 19 tarihi bina için 'acil müdahale' talebi!

Balıkesir Ayvalık'ta kent mirasının korunması hedefiyle düzenlenen projede 10 konut, 3 ticari işlevli yapı ve 6 kamu binasına acil müdahale edilerek, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarına başlanması gerektiği açıklandı...

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları hızlandı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle ara verilen yol onarım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları başladı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sel afeti nedeniyle ilçe merkezindeki sokaklarda bozulan yollar onarılmaya başlandı.

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi!

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 yeni kura sonuçları listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı 7 Aralık 2016 kura sonuçları listeleri!

Karaman Kırbağı 7 Aralık 2016 kura sonuçları listeleri henüz açıklanmadı. Projede yer alan 32 konutun hak sahipleri yarın saat 13:00'te belirlenecek. Karaman Kırbağı 7 Aralık 2016 kura sonuçları listeleri açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kira artış oranları Aralık 2016!

Gayrimenkul kiralamalarında kiracılara yapılacak zam oranı TÜİK tarafından açıklanan ÜFE oranlarından yüksek olamıyor. İşte bugün açıklanan kira artış oranları Aralık 2016..

Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi!

Çukurova Balkon’da büyüklükleri 66 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut ve tüm dairelerin iç mimarisi birbirinden farklı. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Çukurova Balkon Aralık 2016 fiyat listesi..

Vergi takvimi Aralık 2016!

Gelir İdaresi Başkanlığı vergi takvimi kapsamında hangi vergileri hangi tarih aralıklarında ödenmesi gerektiğini açıklıyor. Bu takvim aylık olarak yayımlanıyor. İşte vergi takvimi Aralık 2016..

Ayvalık'ın afet bölgesi ilan edilmesi talebi TBMM gündeminde!

Ayvalık'ın afet bölgesi ilan edilmesi yönündeki talepler meclis gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Ayvalık Belediyesi'nden sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Sakarya Mahallesi'nde arsa üzerine sınırlı ayni hak tesisi yaptırılarak 29 yıl süreyle kiraya verecek. İhale konusu işin keşif bedeli 14 milyon 107 bin 298 TL olarak belirlendi.

Ayvalık'ın Panagia Phaneromeni Ayazması restore edilecek!

Ayvalık Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemalpaşa Mahallesi'nde 1890 yılında inşa edilen ayazmanın restorasyonu için yasal prosedür tamamlanırken, çalışmalara ise 31 Ekim'de başlanacak.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan 'İnşaat Terörüne Dur De' eylemi!

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğü Kadıköy'de, kamyonların bir yılda 5 can aldığını, belirten Kadıköy Kent Dayanışması, "İnşaat Terörüne Dur De!" eylemi yaptı.

Ayvalık 2016 kent yenileme Haberi

Ayvalık 2016 kent yenileme


Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sel afeti nedeniyle ilçe merkezindeki sokaklarda bozulan yollar onarılmaya başlandı. Bu kapsamda; ilçe merkezindeki Zekibey Mahallesi Çayır ve Bayır Sokaklarda süren çalışmaların yaklaşık bir ay kadar daha süreceği öğrenildi. Ayvalık şehir merkezindeki her bölgede aksakları tespit ettiklerini ve 4 ekiple onarım çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise çalışmalara ara vermeyeceklerini...