03 / 05 / 2024

Ayvalık turizmi

Ayvalık turizmi

Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi.

Ayvalık'ta yazın nüfus patlaması yaşanıyor!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer açıkladı: "Ayvalık'ta yazın fırınlar tam kapasite çalışıyor. Tatilciler sahildeki kafeteryalarda bir bardak çay için sıra bekliyor. Nüfusun yazm bir anda 9'a katlanması belediyecilik açısından da sıkıntılara neden olu

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Ayvalık'ta 19,9 milyon TL'ye belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

Ayvalık Belediyesi'nden 19,9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan arsayı çıkardı. 20 bin 336,77 metrekare arsanın tahmini bedeli ise 19 milyon 934 bin 224,23 TL. İşte ihale ilanı...

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara açılmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur, parkın imara açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılacak?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın koruma derecesinin düşürülmesine yönelik çalışma TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık'ta zeytinlik alanları imara açılmayacak!

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Ayvalık'ta doğal sit alanlarının derecesinin düşürülmesine tepki!

AYVALIKLILAR, Türkiye'nin en büyük tabiat parkının olduğu, adaları ve doğal güzellikleriyle tanınan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin yapılaşmaması, doğal alanlarının bozulmaması için sit derecesinin düşürülmesine karşı olduklarını açıkladı.

Ayvalık turizmi Haberi

Ayvalık turizmi


Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı, Ümit Özgültekin, Ayhan Gökdeniz, Alp Sezek ve Kadir Temizel yeniden birlik encümenine getirilirken Levent Billurcu'nun yerine ise Edremit Belediyesi Meclis Üyesi, Ahmet Elman seçildi. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi. 


Habertürk...