29 / 04 / 2024

ayvalık vergi dairesi restorasyon

ayvalık vergi dairesi restorasyon

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Ayvalık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ayvalık İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 1783 ada 1 parselde kayıtlı 9 bin 891 metrekarelik arsayı 11 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Ayvalık vergi dairesi hizmet binası oluyor!

Ayvalık Belediyesi, tüm birimlerini tek çatı altında toplayarak halkın tüm birimlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak…

Bursa'daki eski vergi dairesi müze oluyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen, Bursa Kent Müzesi’ne tahsis edilen eski vergi dairesi binasında devam eden çalışmaları değerlendirdi. 

Ayvalık Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Ayvalık Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi’nde yapıldı. Toplantıda Meclis İmar Komisyonu ile İmar Dairesi’nden gelen konular görüşülerek karara bağlandı.

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Verimli konuta düşük vergi!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Enerji verimliliğini artırıcı tedbirlerimiz olacak. Vergilendirmede düzenlemeye gideceğiz. Verimliliği yüksek alanlarda daha düşük vergi söz konusu olacak. Konut olabilir, araçlar olabilir." dedi.

Balıkesir Ayvalık'taki 2 tesisin temeli atıldı!

Ayvalık ilçesinin uzun yıllardır süren su problemini çözecek 10 bin metreküplük içme suyu deposu ve Ayvalık merkez kanalizasyon terfi hattı inşaatı temeli düzenlenen törenle atıldı.

Balıkesir Ayvalık'ta 2 tesisin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) iki ayrı alt yapı yatırımının temeli Cuma günü atılıyor.

Ayvalık Armutçuk Pazaryeri'nin açık olan kısmı kapatılıyor!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçedeki yaşam koşullarının kalite düzeyini arttırıcı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

ayvalık vergi dairesi restorasyon Haberi

ayvalık vergi dairesi restorasyon

Ayvalık Belediyesi, çeşitli sosyal medya üzerinden ski vergi dairesi olarak bilinen yapının restorasyon ihalesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; yapının rölöve, restitüsyon, restorasyon projesinin bedelsiz yapıldığına dikkat çeken açıklamada, “İhalesi ise kanunlara uygun olarak gerçekleştirilmiştir. İhale sonucu oluşa fiyat hem üniversitenin hem de belediyenin yaklaşık maliyetinin altındadır. Neredeyse 170 yıllık olan yapının Ayvalık halkına kazandırılması için gösterilen emek, hassasiyet ve teknik çalışmaların tamamının hiçe sayılması bizleri ve konu hakkında çalışan tüm personelimizi haksız yere zan altında bırakmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline...