15 / 05 / 2024

azami tutar

azami tutar

Her ay belirlenen Zorunlu Trafik Sigortasında ağustos ayı fiyatları yayımlandı. Bu sene trafik sigortası yaptırmayan kişilere kesilecek cezanın tutarı 169 lira oldu. İşte Zorunlu Trafik Sigortası haberinin detayları...

Zorunlu deprem sigortasında azami teminat tutarı 2 katına çıkarıldı!

Zorunlu Deprem Sigortası azami teminat tutarı artırıldı. Bugünkü 32413 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla azami teminat tutarı 640 bin TL'den, 1 milyon 272 bin TL'ye yükseltildi.

DASK, ev sahiplerine daha yüksek teminat sağlamak için azami tutarı yükseltiyor!

DASK, zorunlu deprem sigortası primlerini altı ay önce iki katına çıkarmıştı. Şimdi ise, ev sahipleri için azami teminat tutarını belirlemek için adımlar atmaya başladı. İşte, DASK'ın kararı, ev sahiplerini doğrudan etkileyecek.

Zorunlu Deprem Sigortası bulunan meskenler için azami teminat tutarı ne kadar?

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı 240 bin TL'den 268 bin TL'ye çıkartıldı.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 250 milyon Türk Lirası tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 160 milyon TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 160 milyon Türk Lirası tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 475 milyon TL kira sertifikası satacak!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 475 milyon Türk Lirası tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı SPK'ya başvurdu.

Bereket Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama, 63 gün vadeli, planlanan tutar 250 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 350 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihraç edecek.

Vakıf Varlık Kiralama 180 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 180 milyon TL tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 190 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 190 milyon TL tutarında, azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurdu.

TCMB'den kredi kartı azami faiz oranlarına ilişkin tebliğ!

Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İstanbul'da konut kredisi tutarı yüzde 29.9 arttı!

İstanbul'da son 1 aya bakıldığında konut kredileri ise yüzde 20,5 arttı. Türkiye genelinde ise 2020 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre konut kredisi tutarı yüzde 29,9 arttı.

Vakıf Varlık Kiralama 575 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 575 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı gerçekleşti.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 250 milyon TL tutarında ve azami 380 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı gerçekleşti.

azami tutar Haberi

azami tutar

Zorunlu Trafik Sigortası, ağustos fiyatlarının detayları belli oldu. Azami prim tutarlarının 1 Mayıs itibari ile aylık olarak % 2.25 oranında artırılmasında karar kılınırken Zorunlu Trafik Sigortası’nda yapılan düzenlemeler ile birlikte mayıs - ağustos arasındaki artış yüzde 35’lere yaklaştı.

CEZASI 169 TL

Trafiğe kayıtlı olan araç sayısı 26 milyona kadar yükseldi. Tüm araçlar içinse ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ yaptırılması şart. Fakat son zamanlarda fiyat artışı sebebi ile 5 - 6 milyon aracın trafik sigortası yaptırmadığı ya da yenilemediği belirtiliyor. Trafik sigortası, olası kaza halinde ‘karşı tarafın’ malına ya da canına verilen zararı, kabahat yüzdesine göre kısmen ya da tamamen karşılıyor. Bu yıl ise trafik sigortası yaptırmamanın cezası ise 169 TL oldu.

ARTIŞ % 35'LERE YAKLAŞTI

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun...