02 / 05 / 2024

azel firması

azel firması

Azel, Ankara Ümitköy'de 32 katlı ve 200 rezidans dairenin de içinde bulunacağı iş merkezinin yapımına başladı.

Çevre ve Şehircilik'ten 8 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 8 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 13 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 13 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik'ten 11 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 11 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firmasıyla ilgili duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara İmar firması kazandı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Çevre ve Şehircilik'ten üç yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından üç yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı duyurusu bugün 29463 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

KÖY projesi için Opitz firmasıyla anlaşıldı!

Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla gerçekleştirdiği KÖY projesinde ikinci etaba başlıyor. Zekeriyaköy’de ormanlık alanda inşa edilen projede ağaç kesmemek için Opitz firmasıyla anlaşıldı. Şimdiye kadar 167 ağaç taşındı.

azel firması Haberi

azel firması
Azel, Ankara Ümitköy'de 32 katlı ve 200 rezidans dairenin de içinde bulunacağı iş merkezinin yapımına başladı. Azel firma sahibi Aziz Elaldı 2003 yılında itibaren lüks konutlar yapmaya başladıklarını belirtti. Bugüne kadar toplam 500 konut yapan Azel firması 300 tane iş merkezi...