01 / 05 / 2024

Azel Kule nerede

Azel Kule nerede

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azelkule'de satışlar başladı!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ""metreküp" değeri esas alınıyor...

Azel Kule'de satışlar metreküple yapılıyor!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen "metreküp" değeri esas alınıyor.

Azel Kule'de metreküple satış yapılıyor!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kııle'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ""metreküp" değeri esas alınıyor.

24 katlı Azel Kule'de bahçeli teraslar! Teslimler 2015'te!

Yüksek kulelerdeki konutlarda teras eksikliği, yüksek teknoloji sayesinde aşılıyor. Başkent'in batı girişinde Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile kulede villa keyfi yaşatacak...

Azel Kule'nin inşaatı devam ediyor!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Azel kule yükseliyor!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Azel Kule'de 28 kattan 24'ü tamamlandı!

Azel Gayrimenkul'un, Başkent'te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje Azel Kule, hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı. Azel Kule Proje'sinin geniş teras bahçeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Azel Kule güvenle yükseliyor!

Ankara’da lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde inşa edilen Azel Kule’de 24. kata ulaşıldı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş: ‘’90 metrekareyi bulan teras bahçelerle, 100 metre yükseklikte villa keyfi yaşatacağız’’ dedi.

Azel Kule projesi Ekim 2015'te teslim edilecek!

Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ederek sektörün önemli taşlarından biri olmayı başardıklarını, Azel Kule ile de Başkentlilerle buluşmayı hedeflediklerini belirtti

Azel Kule hızla yükseliyor!

Azel Gayrimenkul’un, Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje ‘’Azel Kule’’, hızla yükselerek 24’üncü kata ulaştı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş konu ile ilgili açıklama yaptı

Azel Kule'de 100 metrede villa keyfi!

AZEL Gayrimenkul'un, Başkent ' te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje " Azel Kule ", hızla yükselerek 24'üncü kata ulaştı...

Azel Kule 24. Kata ulaştı!

Azel Gayrimenkul’un, Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişinde hayata geçirdiği karma proje ‘’Azel Kule’’, hızla yükselerek 24’üncü kata ulaştı. Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş konu ile ilgili açıklama yaptı.

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Toplam 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden oluşan proje 5 bin 477 metrekare arsa alana yayılıyor. Peki Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Dap Teras Kule nerede?

Teras Kule Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 16 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Dap Teras Kule nerede?

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Azel Kule nerede Haberi

Azel Kule nerede

 Kokteylde sektörün geleceği konu alındı. Prestijli rezidans projesi Azel Kule'de davetlilere özel bir sunumla proje ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Satışların yavaşladığı yaz döneminde dahi yoğun talep gören Azel Kule Ankara'da ilk defa kiracıyı garanti eden bir proje olmanın avantajını kullandı. Yatırımcıların kira geliri endişesini ortadan kaldıran Azel Kule Ankara'da yatırıma farklı bir soluk kazandırdı. 


YÜZDE 50 DEĞER ARTIŞI BEKLENİYOR 

Azel Kule Pazarlama Direktörü ve Royalty GYU Ortağı Aykut Yıldız, "Eskişehir yolu Ankara için ciddi bir yatırım noktası haline geldi. Özellikle Eskişehir yolunun sol tarafında yükselen kuleler şehrin merkezini batıya kaydıracaktır. Eskişehir yolu üzerinde şu anda 150'nin üzerinde ticari ünite, bir başka değişle dükkân üretilmektedir. Bu ticari üniteler önemli markalar tarafından doldurulduğu takdirde bölgede %50'nin üzerinde bir değer artışı bekliyoruz. Bizim...