04 / 05 / 2024

Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane

Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane

İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne yeni kütüphane müjdesi verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Azem    Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Emlak Konut'un Anadolu'daki projeleri hızla gelişiyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Anadolu'daki birçok şehirde gayrimenkul projelerinin hızlı bir gelişim içerisine girdiğini söyledi...

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Arte Home Mimarlık Restorasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Yükseloğlu ve Öykü Ecem Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'ye! Yeni proje!

Portekiz Kurtköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde hayata geçiriliyor. 112 daire 13 ticari alandan oluşan projede fiyatlar 499 bin TL'den başlıyor. 

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu güncel fiyat Kasım 2017!

İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Evleri Kadıköy projesinde  2.etap satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane Haberi

Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphane


İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Okulların bulunduğu bölgeye, öğrencilerin ders çalışıp, araştırma yapabilecekleri bir kütüphane kazandırmayı planladıklarını duyuran İmamoğlu, “Gençlere verimli bir çalışma ortamı sağlayacağız.” dedi. 


Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ve onlarla sohbet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde yer alan Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürleri Mehmet Halil Ertekin ve İmran Harundağ ile görüşen İmamoğlu, bu bölgede bir kütüphane açmayı hedeflediklerini duyurdu. İmamoğlu, çocukların gelip ders çalışabileceği, araştırma yapabileceği bir merkez oluşturmak istediklerini söyleyerek, iki okulun öğrencilerinin Özgecan Aslan Kültür...