17 / 05 / 2024

Azerbaycan Bakü Havalimanı projesi

Azerbaycan Bakü Havalimanı projesi

Her gün gelişen ve ekonomide söz sahibi olan Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti. 2 aylık yoğun bir çalışma ile tamamlanan Haydar Aliyev Havalimanı yeni görünümü ile uluslar arası taşımacılıkta önemli bir noktaya yükseldi.

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Atatürk Havalimanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy-Küçükçekmece İlçesi Atatürk Havalimanı ve Yakın Çevresine İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

Rize Artvin Havalimanı'ndaki tarihi sır ilk kez ortaya çıktı

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta dikkat çeken detay ise Aliyev'in neden Türkiye'de açılışı yapılan bir havalimanına devleti temsilen geldiği oldu. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Azerbaycan Bakü Havalimanı projesi Haberi

Azerbaycan Bakü Havalimanı projesi

Aydınlatma pazarına agresif çıkışları ile dikkat çeken Wone Lighting Can Azerbaycan’ın yeni gözdesi. 17 Mart 2011 tarihinde Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından temeli atılan yeni terminal binası 23 Nisan 2014 yılında tamamlandı. İç aydınlatmada Wone Lighting’i tercih eden Azerbaycan hükümeti kaliteyi tüm alanlarda yaşadı.

Yıllık 6 milyon yolcuya hizmet verme kapasitesine sahip yeni terminalin toplam 65 bin metrekarelik bir alana sahip. Binada aynı anda 12 uçağı kabul etmeye olanak sağlayan teleskopik yolcu geçiş tünelleri bulunuyor.

Wone Ligthing Bakü Haydar Aliyev havalimanında özel tasarım üçgen paneller, slim led panel ve down light ile en ücra köşeleri en ince ayrıntısına kadar aydınlattı.

Aydınlanma mühendisliğinin kilit ismi Wone Lighting’in Can Azerbaycan Bakü Haydar Aliyev Havalimanı için kullandığı ürünleri inceleyelim:

Azerbaycan’ın modern havalimanın aydınlatılması için öncelikle üçgen şeklinde şık...