07 / 05 / 2024

Aziz Kurt

Aziz Kurt

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Aziz Kocaoğlu: İzmir ulaşım sisteminde yeni düzenlemenin eksikleri olabilir!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ulaşımda yeni düzenlemenin eksikleri olabileceğini ve konuyla ilgili gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.Kocaoğlu, ulaşım düzenlemesi ve metro tartışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Aziz Yapı Ataköy Towers!

Aziz Yapı Ataköy Towers İstanbul Avrupa yakası Bakırköy Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Aziz Yapı Ataköy Towers projesi teslim tarihi ise 30 ay sonrası olarak planlanıyor...

Aziz Yapı Ataköy Towers teslim tarihi!

Aziz Yapı Ataköy Towers teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Aziz Yapı imzasını taşıyan Ataköy Towers projesinde metrekare birim fiyatının 4 bin dolardan başlaması öngörülüyor...

Aziz Yapı Ataköy Towers adres!

Konutların tamamının 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Aziz Yapı Ataköy Towers adres bilgileri şöyle: Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. No:20/1-3 Bakırköy İstanbul...

Semanur Kurt: Antalya'nın köklü imar sorunları var!

Kendisini Antalya'nın iyileştirilmesine ve geliştirilmesine adamış bir isim olan Semanur Kurt uzun yıllar görev aldığı Kent Konseyi'ne yeniden başkan seçildi. Semanur Kurt 'Antalya'nın köklü imar sorunları var' dedi.

Aziz Kocaoğlu: Ege Dünya Ticaret Merkezi umuyorum yüksek fiyattan satılır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMSF'nin Ege Dünya Ticaret Merkezi projesiyle ilgili iktisadi bütünlüğün satışı kararına karşı olmadıklarını belirterek, "Umuyorum en yüksek fiyattan satılır" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan yeni ulaşım sistemi eleştirilerine tepki!

Aziz Kocaoğlu, 29 Haziran Pazartesi günü uygulamaya geçecek olan yeni ulaşım sisteminin daha başlamadan karalanmasının doğru olmadığını söyledi. Başkan Kocaoğlu, "Projede aksayan yerler varsa düzeltilir" mesajı verdi.

Aziz Kocaoğlu: Komşu kentlerle İzmir arasındaki teşvik adaletsizliği giderilsin!

Aziz Kocaoğlu, teşvik kartını bir kez daha masaya koydu. İTOB’daki törende Hükümet’e seslenen Başkan Kocaoğlu, komşu kentlerle İzmir arasındaki teşvik adaletsizliğinin giderilmesi talebini bir kez daha yineledi...

Aziz Kocaoğlu: Teleferik de gecikecek, metro da!

Aziz Kocaoğlu "Benim yaptığım projeler 2, 3, 5 ay gecikiyor. Niye biliyor musunuz? Ben ihale yapmayı bilmiyorum. Türkiye şartlarında ihale yapamıyorum. Mevzuata göre ihale yapıyorum. İş gecikiyor ama herkesten ucuza yapıyorum" dedi.

Aziz Yapı Ataköy Towers fiyat listesi!

Aziz Yapı Ataköy Towers fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Aziz Yapı Ataköy Towers projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salondan oluşuyor.

Ali Coşkun, Torunlar GYO'daki hisselerini Aziz Torun'a devretti!

Torunlar GYO tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Coşkun, Torunlar GYO'daki hissesini Aziz Torun'a devretti. Aziz TORUN'un A Grubu kapalı nama yazılı pay sayısı 100.164.736.61 nominal tutara ulaştı

Ahmet Sarıkurt Çorlu'daki inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt İnşaat Firmalarının Sahipleriyle Toplantı Yaptı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da faaliyet gösteren inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi.

Aziz Kurt Haberi

Aziz Kurt

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde kuruldu. 


Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 01-Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut , işyeri , prefabrike, ticarethane inşaatlarını ve meskenler yapmak , yaptırmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 02-Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek. 03-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut , iş hanları , oteller , fabrikalar , yollar , baraj ve göletler, park ve...