22 / 05 / 2024

aziz torun açıklama

aziz torun açıklama

Aziz Torun, gayrimenkul sektörünün göründüğü kadar cazip olmadığını belirterek, bu alana girmek isteyen sanayicileri uyardı. Torun "Komşunun tavuğu kaz görünür ama kazın ayağı öyle değil" dedi Müteahhitlere 'yurtdışına açılın' çağrısı

Aziz Torun: Yasal düzenlemelere adapte olmalıyız!

Gayrimenkul sektörünün büyük bir yasal düzenleme sürecine girdiğinin altını çizen GYODER Başkanı Aziz Torun, büyük bir büyüme sürecine girdik bu yolda kaza yapmamak için yasal düzenlemelere adapte olmalıyız dedi...

En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye tamamlanabilir! Emekli maaşlarında flaş açıklama! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin bütçesinde emekli maaşlarına yükseliş yapmak için gereken kaynağın olmadığını belirttiği açıklamasının ardından hesaplamalar yapılmaya başlandı. Prof. Dr. Aziz Çelik, "Emekliler için kaynak var, irade ve tercih yok" dedi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Torunlar GYO'nun borsadaki paylarıyla ilgili flaş açıklama!

Aziz Torun ve Mehmet Torun'a ait payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesine ilişkin pay satış bilgi formu onaylandı. İlgili paylar Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde borsada işlem gören niteliğe dönüştürülecek.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Aziz Torun, GYODER 2016 planlarını açıkladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Aziz Torun: Gayrimenkul sektörü konuttan ibaret değil!

Aziz Torun, son 15 yılda önemli bir büyüme ve gelişim gösteren sektörün, daha modern, daha yenilikçi, teknolojik ve estetik vizyona sahip geliştiricilerle, bu bölgelerde daha çağdaş kentleşmenin ihtiyaç duyduğu projeler hayata geçireceğini söyledi.

Aziz Torun: Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek!

GYODER Başkanı ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yatırımcılara, ‘Gayrimenkul kazandırmaya devam edecek. Menkul değerler piyasasının yerine daha reel olana yatırım yapın’ çağrısında bulundu.

Aziz Torun: AVM'leri Ankara'dan düzenlemeye çalışıyorlar!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun AVM düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Torun, "Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi...

aziz torun açıklama Haberi

aziz torun açıklama

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından düzenlenen 14'üncü Gayrimenkul Zirvesi," 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü' başlığıyla düzenlendi. Zirvenin açılış konuşmasını yapan GYODER Başkanı Aziz Torun, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın sanayi yatırımlarının azaldığı, sanayicilerin inşaata yöneldiği eleştirilerini hatırlatarak "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür, ancak kazın ayağı öyle değil. Gayrimenkul sektörü bu kadar cazip bir sektör değil" diye konuştu. 


SEKTÖR DARALIYOR, YENİLER DİKKAT ETSİN

Gayrimenkul sektörünün çok kârlı görüldüğünü belirten Torun, "2005-2012 yılları arasında sat-yap mekanizmasıyla kârlı dönemler yaşandı. Ancak bunun gelecek 10 yıl daha böyle devam edeceği konusunda kimsenin bir beklentisi olmamalı. Cazibeye bakılarak gayrimenkul sektörüne girilmemesini istiyoruz" 'Yol kazasını önleyelim' Torun, yol kazalarının önlenebilmesi için gayrimenkul sektöründe sermaye piyasası araçlarının kullanılması gerektiğini söyledi. 


Gayrimenkul sektörüne yeni oyuncular geldiğine dikkat çeken Torun,...