28 / 04 / 2024

Aziz Torun kim

Aziz Torun kim

Konut fiyatları Aralık 2016’da yıllık olarak yüzde 2.94 arttı. GYODER Başkanı Torun, konutta stok erime hızının yüzde 2.4’e düştüğüne dikkati çekti.

Gayrimenkulde uygun fiyatlarla yatırım yapma imkanı sunuluyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, Türkiye'deki gayrimenkul ürünlerine Avrupa'nın birçok ülkesine göre uygun fiyatlarla yatırım yapma imkânı sunulduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm projeleri haksız rekabet yaratıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Gelişen Kentler Zirvesi'nin 7'ncisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Balıkesir'de düzenledi.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üye Adayları kimler?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliklerine aday gösterilecek kişilerin özgeçmişlerini KAP'a bildirdi.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

İnşaat sektörü 2015'te canlanacak!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, rant vergisine ilişkin, "Rant oluşuyorsa vergisinin alınması doğrudur. Ancak, 'Her yerde imar değişikliğiyle rant oluşturuluyor" algısı yanlış. dedi.

Aziz Torun: Rant oluşuyorsa vergisi alınmalı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, rant vergisine ilişkin, 'Rant oluşuyorsa vergisinin alınması doğrudur. Vergi alınırsa kamuoyundaki spekülasyonların önüne geçilebilir' dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkul, büyüme inşa etmeyi sürdürecek!

Küresel ekonomide büyümenin anahtarı, krizlerin kırılgan noktası gayrimenkul sektörü, Türk ekonomisinde de başat sektörlerden biri konumunda. Yılın bitmesine kısa bir süre kala, sektör oyuncuları, Gayrimenkul Zirvesi'nde buluştu.

Torun Center'da 5 gün inşaat faaliyetleri durduruldu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaua göre 2 gün önce yaşanan kazanın ardından Torun Center'da 5 gün inşaat faaliyetleri durduruldu.

Aziz Torun: Konut satışlarında duraksama var!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Başkanı Aziz Torun, özellikle son aylardaki siyasi belirsizlikten dolayı konut satışlarında bir duraksama olduğunu dile getirdi...

Aziz Torun: Gayrimenkul makas değiştirmeli!

10 yılda çok gelişti Gayrimenkul Yatırım Dönüşüm canlılık getirecek Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, sektörün önemli değişim ve gelişim göstererek bugünlere kadar geldiğini dile getirdi...

Gayrimenkul Zirvesi 13 sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platform olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 13’cüsünü “Zirve Burası” konsepti ile 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirdi...

Aziz Torun: Yasal düzenlemelere adapte olmalıyız!

Gayrimenkul sektörünün büyük bir yasal düzenleme sürecine girdiğinin altını çizen GYODER Başkanı Aziz Torun, büyük bir büyüme sürecine girdik bu yolda kaza yapmamak için yasal düzenlemelere adapte olmalıyız dedi...

Aziz Torun'dan GYODER'de ikinci patronlar darbesi!

GYODER Başkanlığı koltuğuna oturan ilk patron olan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ikinci patronlar darbesine de imza attı. 6 patron GYODER'in yüksek istişare kuruluna alındı...

Aziz Torun kimdir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin şu anki başkanı olan Aziz Torun kimdir? Torunlar GYO’nun kurucusu Aziz Torun'un eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evde yüzde 25 kârlılık kalmadı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun kârlılığın düştüğüne dikkat çekti. Torun, "Yüzde 25-30 kârlılık artık yok." dedi. 

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Aziz Torun: Yatırımın tam zamanı!

Torunlar GYO Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katıldı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Torun, “Türkiye yabancı yatırımcılar için fırsatlar barındıran bir ülke ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı” dedi.

Aziz Torun kim Haberi

Aziz Torun kim

REIDIN ve GYODER tarafından Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2016’ yayınlandı. Endeks sonuçlarına göre, Aralık’ta fiyat artışı, bir önceki aya göre yüzde 0.47, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.94  gerçekleşti. Aylık fiyat artışı oranı, artan kur nedeniyle oluşan maliyet artışının altında kaldı.


GYODER Başkanı Aziz Torun, “Yeni konutlar kapsamında Aralık’ta gerçekleşen artış, Nisan 2016’dan beri en yüksek aylık artış olmakla birlikte, TÜFE’deki artışın altında kaldı. Proje geliştiricilerin fiyat artışını yansıtan endeksteki aylık artış oranı artan kur nedeniyle oluşan maliyet artışının da altında oldu. Ayrıca markalı konut projeleri adet bazlı stok erime hızı, Kasım ayında yüzde 3 iken, Aralık ayında yüzde 2.4’e düştü. Tüm bu veriler, gayrimenkul sektörü tarafından iyi yorumlanmalı ve bu gelişmeler...