08 / 07 / 2024

Azmi açıkdil manisa

Azmi açıkdil manisa

Azmi Açıkdil, Manisa'da Denge Gazetesi'nde bugün yayınlanan "İmar, Mimar" başlıklı yazısında Manisa'daki imar sorunlarına değindi. İşte Azmi Açıkdil'in bugünkü yazısı;

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

Manisa Akhisar'a bölge hali geliyor!

İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a kazandırılacak olan sebze ve meyve hali için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Kırkağaç'a itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa OSB'de Korumalı İş Merkezi açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yapımı 3 yıldır devam eden ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde açılacak merkez için tarih verdi.

Manisa Kırkağaç yeni altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Halkaavlu Mahallesi’nde eskiyen isale hattını yenileyerek mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin ediyor.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Manisa Kula açılış şölenine hazırlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, ilçedeki dev yatırımlarını 21 Kasım tarihinde toplu açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunacak.

Manisa'nın İkiz Kuleleri açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Azmi açıkdil manisa Haberi

Azmi açıkdil manisa

Kiralar, konut fiyatları makul seviyede, günün rayicine uygunsa alan satan memnun herkes ev sahibi oluyor. Sebep olanlar para kazanıyor, sahip olanlar ömür boyu mutlu. Öyle ya dünyada mekan ahirette iman. 


Ama şartlar değişti maliyetler arsa payları ile beraber aitti. Almak satmak zor. kiralamak bile zor. Hesap yapılıyor: iki maaş birini taksit yapalım diğeriyle geçiniriz. Doluya koy almıyor boşa koy dolmuyor evde ki hesap çarşıya uymuyor. 


Konut sıkıntısı yok diyenler var bu arada, yani imara mimara gerek yok konut var ama alan yok diyorlar. Alınamayanlar 300-400 den başlıyor 600-700'e gidiyor. 


Denize karşı mı? Ne denizi? Orman içinde, göl kıyısında mı? Orman mı kaldı? Neden 500, alışkanlık. Nasıl olsa satılıyor ya. arsa payı; önemli değil arsa sahibinin istediğini vermezsen arsa yok zaten, ver o...