12 / 05 / 2024

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Özgür Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

B Lens İnşaat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Lens İnşaat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Basel Mawaldı tarafından kuruldu.  

Kuyumcukent GYO ve Büyük Artı İnşaat ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Demet Apartmanı Kadıköy Projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile sözleşme imzaladığını yayınladı.

Şanlıurfa konut sektöründe Türkiye'nin önde gelen bölgesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD ve START Fuarcılık işbirliğiyle Şanlıurfa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı için Şanlıurfa gelen firma yetkilileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Özgür Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Küçük odalar nasıl daha büyük görünür?

Eşyalarda yapılacak en ufak bir değişim odayı olduğundan büyük göstereceği gibi, büyük bir odada yapılan bir dekorasyon hatası da odayı sıkıştırarak daraltacaktır. İşte dekorasyon fikirleri...

Habitat Türk ürünleriyle büyüyecek!

Dekorasyon ve mobilya devi Habitat, Türk tasarımcılara kapısını açtı. Habitat Türkiye ortağı Funda Akın; “ Bayilikler verip de büyüyeceğiz. 400 kişiye istihdam yaratacağız ” dedi.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Özgür Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.


B B Dekorasyon Mimarlık Mühendislik Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya...