02 / 05 / 2024

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm adres

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm adres

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Bursa Pir Abdal Türbesi hizmete açıldı!

Yenişehir’in Barcın bölgesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Pir Abdal Türbesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Yenişehir'e bölünmüş yol!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 5 köyü birbirine bağlamasının yanında İnegöl Sanayi Bölgesi’nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Büyükorhan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçeleri de daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Büyükorhan ilçesine de 2 bin metrekare alanlı modern kapalı Pazar yeri kazandırıyor.

Dönüşüm Bursa Osmangazi'de büyük önem taşıyor!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Fırat Yılmaz bugünkü köşe yazısında Bursa osmangazi'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projelerini anlattı. Yılmaz, dönüşümün bölgede büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kestel, Bursa Büyükşehir´le dönüşecek!

Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasındaki görüşmede ilçelerdeki yatırımları değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Büyükşehir hizmetleriyle adım adım dönüşeceğini, cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

B Plas, Alman Uçak firması AQUILA’yı satın aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yönlendirme ve teşviki ile yerli tramvay üretimini gerçekleştiren Bursa sanayii, şimdi de uçak üretimine başlıyor.

Bursa, yabancı yatırımcı için büyük pazar!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Bursa Büyükşehir Beşyol Kavşağı için kolları sıvadı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bir taraftan Kent Meydanı – Terminal arasını raylı sistem ile birbirine bağlamaya hazırlanırken, diğer taraftan da hem tramvay hem de araç trafiğinin kesintiye uğramaması için Beşyol’a yapılacak kavşak için kolları sıvadı.

Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi'nden dönüşüme yetki talebi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi'nin taleplerini kabul ederse, Bursa'da yepyeni bir dönem başlayacak.

Bursa'nın riskli bölgelerine kentsel dönüşüm neşteri!

Bursa'nın önemli bölümü deprem riski altında. Riskin azaltılması için başta büyükşehir belediyesi olmak üzere yerel yönetimler kolları sıvadı... Dünya gazetesi yazarı Ömer Faruk Çiftçi'nin yazısı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni binasında faaliyete başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 5 birim dışındaki bütün daire başkanlıkları Zafer Mahallesi’nde yeni binasında faaliyete başladı. Vatandaşlar, yeni binanın doğu tarafındaki alanda otopark meselesinin çözülmemesine şaşırdıklarını ifade etti.

Bursa Büyükbalıklı Mahallesi tapularına kavuştu!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Büyükbalıklı Mahallesi'nde yapılan şuyulama çalışmaları tamamlandı. Mahalle sakinleri tapularını Başkan Mustafa Bozbey'in elinden aldı.

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm adres Haberi

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm adres

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi iş konusu; Doğal bilimler ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri (tarımsal araştırmalar dahil) 


B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi adres: Sarıyer, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Arı 6 Binası, No:4B,...