02 / 05 / 2024

baba filmi malikane

baba filmi malikane

Sinema tarihinin en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen The Godfather ’ ın (Baba) 1972 yılında çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satışa çıkarıldı...

The Godfather filmlerinde kullanılan malikane satışa çıktı!

Sinema tarihinin kült filmlerinden 'Godfather'- 'Baba'da kullanılan malikane, 2.9 milyon dolara satışa çıktı. 'Don Corleone'nin ölümü ve 'Connie'nin düğünü gibi sahnelerin çekildiği evde, yedi oda ve beş banyo bulunuyor...

TİKA, Gül Baba türbesini restore ediyor!

Budin Savaşı'nda şehit düşen Gül Baba'nın türbesinin restorasyonu için çalışmalar devam ediyor.

Emre Maraşlı baba oldu!

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı baba oldu. Emre Maraşlı ile Yelda Kara Maraşlı çiftinin ilk çocukları Asya bebek bugün dünyaya geldi.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın’a 21 milyon euroluk malikane aldı!

Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli, 4 aylık hamile olan sevgilisi Deniz Akalın’a jest yaptı. Müstakbel eşine İtalya’nın ünlü Como Gölü kıyısından 21 milyon euroluk bir malikane satın aldı...

Akzirve Gayrimenkul'ün kurumsal reklam filmi yayında!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım’ın ilk reklam filmi yayınlanmaya başladı. Zirveye yolculuk temasıyla hazırlanan reklam filmi, Alametifarika imzası taşıyor.

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Kylie Jenner, Los Angeles’tan 12 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, 12 milyon dolar (36 milyon TL) değerinde bir malikane satın alarak, emlak portföyündeki evlerin sayısını dörde çıkardı.

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara (yaklaşık 20 milyon TL) bir malikane satın aldı. ‘Dunkirk’ filmiyle beyazperdeye adım atacak olan Harry Styles, Hollywood’daki yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu yayınlanmaya başlanacağı bildirildi.

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

Tahsin Babaş: İmarı halkla buluşturacağız!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Kuzeykent'e yapılacak revize imar planı çalışması hakkında bilgi verdi. Babaş: '' Spekülasyonlara izin vermem'' şeklinde konuştu.

Adele, Los Angeles'tan 9.5 milyon dolara malikane aldı!

Adele, Los Angeles'ın gözde semtlerinden birinden bir malikane satın aldı, 27 yaşındaki Adele yeni "yuvası" için 9.5 milyon dolar ödedi. Adele'in yeni evinin dört yatak odası, altı banyosu ve bahçesinde de büyük bir yüzme havuzu bulunuyor.

baba filmi malikane Haberi

baba filmi malikane

Kazandığı üç Oscar ve sayısız ödülle Hollywood'un tarihe geçen yapımı Godfather'ın 1972'de çekildiği ev satışa çıkarıldı. Newyork'un Staten Island bölgesinde yer alan ev için 2 milyon 895 bin dolar isteniyor.


580 metrekare genişliğindeki evin beş yatak odası, yedi banyosu, bir spor salonu, bir Oyun odası, bir kayıt odası ve dört arabalık bir garajı bulunuyor.


1930 yılında inşa edilen ev, filmin açılış sahnesinde ana karakter Don Corleone'un kızının düğününün de çekildiği 2 bin 230 metrekarelik bir alana yayılıyor.


MİLYON DOLARLIK BAŞYAPIT


New York'ta yaşayan güçlü bir İtalyan mafya ailesinin hikâyesinin anlatıldığı ve üçleme olarak çekilen Godfather serisi, İtalyan yazar Mario Puzo'nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlandı.


Francis Ford Coppola'nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı film; üç Oscar, beş Altın Küre ve sayısız...