05 / 05 / 2024

babacan central inşaatı

babacan central inşaatı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Babacan Central projesinde inşaat başlıyor!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, Babacan Central'de inşaat başlıyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021'de yapılması planlanıyor..

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Babacan Central ev fiyatları!

Babacan Central ev fiyatları 353 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor...

Babacan Central Konutları fiyat!

Babacan Central Konutları fiyat listesi 450 bin TL'den başlıyor. Proje için ön talep süreci başladı...

Queen Central Park Bomonti'de Doka ile inşaat çalışmaları sürüyor!

26,000 metrekarelik alanda 52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşacak Queen Central Park Bomonti projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde inşaat çalışmaları her türlü hava koşulunda maksimum güvenlikle sürdürülüyor.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün isim vermeden inşaat sektöründen sanayiye dönülmesi gerektiğini savunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı üstü kapalı eleştirdi. Erdoğan: "İnşaat ile sanayinin atbaşı gitmesi lazım" dedi

İnşaat Birliği kurulacak!

Sanayi ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın inşaat sektörünü eleştirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'İnşaata dur demek olmaz' dedi..

Savaş Ünsal: En çok KOBİ inşaat sektöründe!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Ali Babacan: İnşaat sektöründeki rantlar sanayiye ilgiyi azalttı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, inşaat sektöründeki rantlardan dolayı sanayiye ilginin azaldığına yönelik uyarısını tekrarladı. Babacan, gayrimenkul üzerinden oluşan kazançların kendi aramızda dönüp dolaşan bir değer olduğunu söyledi.

Ali Babacan: İnşaatın üretime etkisi az sanayiye öncelik verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın sanayisiz büyümenin kalıcı olmayacağı açıklamasına Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı.Özilhan, inşaatın belirli sektörleri canlandırıp geliştirdiğini söyledi.

babacan central inşaatı Haberi

babacan central inşaatı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 


Babacan Holding tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Babacan Holding’in yeni projesi olan Babacan Central projemizde inşaat ruhsatımız alınmış fakat satış ve inşaat sürecine başlanmamış olup sadece ön talep süreci başlatılmıştır, dolayısıyla satışlar ve inşaat başlamış olmadığı için durmuş olması da söz konusu değildir. Babacan Central için ön talep sürecine 2020 ikinci çeyreğinde, proje hafriyat ve inşaat çalışmalarına ise yine 2020 yılı 3.çeyreğinde başlamayı planlamakta olduğumuzu bildiririz. Babacan Holding’in öz kaynakları ile üretilen ve piyasa ortalamasının üzerinde prim yapan tüm
projeleri zamanında ve eksiksiz olarak teslim edilmiş olup, en son Beylikdüzü E-5 Üzerinde yer alan toplam...