06 / 05 / 2024

Babacan Grup hangi projeleyle katıldı

Babacan Grup hangi projeleyle katıldı

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Paolo Regoli kimdir? İngiltere’de hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Paolo Regoli iş hayatında kaç yıllık deneyime sahip? Hangi holdingde Grup Kontrol Müdürü oldu? Cementır Holding’de ne iş yapıyor? İşte Paolo Regoli’nin biyografisi...

Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Danış Grup tarafından Çorlu'da inşa edilen Trend Arena Kapılarını bugün açıyor. Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet verecek olan Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Yapı'ya yabancı ilgisi artıyor!

Babacan Grup ise fuara yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Gaziantep'te 22 milyon 200 bin TL'lik arsa satışı!

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde TTA Gayrimenkul'e ait arsa, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirlilen ihalede en yüksek teklifi veren Babacan Grup Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Karar resmi gazetede yayımlandı.

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Ekşioğlu Safran Grup İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Safran Grup İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Uğur Babacan, Shaira Adilova tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu.

Mehmet Babacan: Yabancıya 100 milyon TL'lik konut sattık!

Bahçeşehir'deki Crown Deluxe projesinin yüzde 40'ını yabancılara sattıklarmı söyleyen Babacan Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, "9 ayda yaklaşık 100 milyon TL'lik yabancı satışı gerçekleştirdik" dedi.

Kuzu Grup, Mimar ve Tekniker; Babacan Yapı, Mühendis, Mimar, Şef ve Tekniker alacak!

Kuzu Grup, Bahçeşehir şantiyesinde görevlendirmek üzere Mimar ve Tekniker arıyor. Babacan Yapı da Mühendis, Mimar, Şantiye Şefi ve Tekniker işe alacak... İşte inşaat sektöründe haftanın kariyer ve iş fırsatları...

Ataç İnşaat'ın hangi grup şirketinin sermayesi ne kadar

Ataç İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi, grup şirketleri hakkında bilgi verdi...

Akfen'in hangi grup şirketinin payı ne kadar

Akfen Holding bünyesindeki grup şirketlerinin paylarını duyurdu. Buna göre yüzde 99,85 ile  Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim şžirketi en yüksek paya sahip...

Akenerji'de hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Akenerji Elektrik Üretim A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi...

Babacan Grup hangi projeleyle katıldı Haberi

Babacan Grup hangi projeleyle katıldı

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çeken Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, "Seçimden önce yabana talebi vardı fakat alım yapmak için hükümetin kurulmasını bekliyorlardı. Seçimin hemen sonrası talepler satışa dönüşmeye başladı. Hatta yabana bazı müşterimiz kaporalar bankaya yatırmaya başladı. Ağırlıklı Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Körfez ülkelerinden."...