03 / 05 / 2024

Babam ve Ailesi nerede çekiliyor

Babam ve Ailesi nerede çekiliyor

Kanal D'nin yeni dizisi 'Babam ve Ailesi'nin çekimleri Yeniköy'deki 4 katlı malikanesinde yapılıyor. Yapım şirketi Esra Dinçkök ve Aslı Tümer'e aylık 130 bin TL kira ödüyor.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

200 bin TL hibe desteğiyle depreme dayanıklı 1+1 2+1 ve 3+1 prefabrik evler satışta: En uygun fiyatlarda sunuluyor

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında prefabrik evlere olan ilgi artış gösteriyor. Birçok kişi, kendisi ve ailesi için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın alternatif yolların peşinde. Türkiye'de, devlet prefabrik evlere ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek sunuyor.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Benzersiz ses kalitesi ile Apple AirPods ailesi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Global markalar arasında ilk sıralarda gelen Apple, geliştirdiği teknoloji harikası ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ses teknolojisi alanında hem teknolojik özellikleri hem de kullanım farkları ile bir numara olan AirPods ailesini ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti! 

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Babam ve Ailesi nerede çekiliyor Haberi

Babam ve Ailesi nerede çekiliyor

Kanal D'nin yeni dizisi 'Babam ve Ailesi'nin Kemal'i Bülent İnal ile Suzan'ı Ceyda Düvenci'nin seneryo gereği yaşadıkları lüks ev sosyal medyada merak konusu oldu. Çekimler, sosyetenin yakından tanıdığı Samra Tümen, kızları Esra Dinçkök ve Aslı Tümer'in Yeniköy'deki 4 katlı malikanesinde yapılıyor. Yapım şirketi Tümen Ailesi'ne aylık 130 bin TL kira ödüyor.