15 / 05 / 2024

Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri fiyatları

Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri fiyatları

Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri, BabaOğul İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Kanarya bölgesinde yaşama geçiriliyor. Tek bloktan meydana gelen projede banka kredisi kullanılıyor...

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Baba Oğul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Oğul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Koç tarafından kuruldu.

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Oğul Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm ve Otomotiv İthalat ve İhracat Sanayi Tic. Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Çetal tarafından kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Selime Berna Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bakırköy, Ataköy 3-4-11 Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Kapanarya Gold Evleri projesi!

Kapanarya Gold Evleri projesi, Babaoğul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Kanarya bölgesinde konumlanan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor...

Küçükçekmece Kapanarya Evleri ne zaman teslim?

BabaOğul İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece Kanarya bölgesinde hayata geçirilen Küçükçekmece Kapanarya Evleri ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 1 yıl içerisinde deniliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri fiyatları Haberi

Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri fiyatları

Dairelerin satışlarına başlanan Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri, 120 adet daireden meydana geliyor. Projede inşaat çalışmaları bayramdan sonra başlayacak.


Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri fiyatları!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 200 bin TL ile 350 bin TL,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.


Ödemelerde yüzde 50 peşinat sonrasına banka kredisi kullanılan Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri, İstanbul Küçükçekmece ilçesi Kanarya bölgesinde inşa ediliyor. 



İçerisinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin bulunduğu Kapanarya Gold Evleri Kanarya, 2 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Teslimlerin 1 yıl içerisinde yapılacağı Babaoğul İnşaat Kapanarya Gold Evleri; süs havuzu, kapalı otopark, kamelyalar gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. Proje, BabaOğul İnşaat imzası taşıyor. 


Babaoğul İnşaat...