03 / 05 / 2024

Bade İşçil etiler ev

Bade İşçil etiler ev

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Etiler'deki kupon arazi yeşil alan olarak kullanılacak!

İstanbul Etiler'de Ak Merkez'e komşu olan kupon arazi hakkında açılan davada, kupon arazinin yeşil alan olarak kullanılacağı karara bağlandı…

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Konut firmaları Levent ve Etiler için proje yarışında!

İstanbul'un merkez ilçeleri Levent ve Etiler'de kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. İnşaat firmaları iki bölge için proje yarışına girdi. Etiler ve Levent'te yeni yapılan ve geliştirilmekte olan projeler sizin için derlendi...

Bade İşçil Ulus'taki evine aile konutu şerhi koydurdu!

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Etiler ve Levent kentsel dönüşümle değer kazanacak!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul'un en pahalı ilçesi Beşiktaş’ın dönüşen semtleri Etiler ve Levent gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Bade İşçil'in dairelerine tedbir kararı koyuldu!

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.

Bade İşçil etiler ev Haberi

Bade İşçil etiler ev


Boşanma davalarını geri çeken Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki evin devri yüzünden bir kez daha açıldı. Çift yine boşanma davası açıyor.


DAVALARI GERİ ÇEKTİLER

Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp’in ilişkisi tam bir yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı boşanma davası açan ikili, geçtiğimiz haftalarda çocukları Azur için bir araya gelip yurtdışına tatile gitmişti. Çift, tatil dönüşü boşanmaktan vazgeçip davaları geri çekmişti.


AİLESİNİN YANINA GİTTİ

Bir süre önce aynı evde yaşamaya başlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti. Tarafların boşanma davasını yenileyecekleri öğrenildi....