29 / 04 / 2024

Bade İşçil ikamet

Bade İşçil ikamet

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Yabancıların ikamet izni için konut alımlarında alt sınır 200 bin dolara yükseldi!

Göç İdaresi tarafından yabancıya ikamet amaçlı konut satışında alt limit yükseltildi. Artık ikamet izni için 75 bin dolar değil, 200 bin dolar gerekiyor. İşte detaylar...

GİB yabancılara ikamet izni kapalı olan ilçeleri açıkladı! Hangi ilçeler yabancılara kapandı 10 soruda tüm detaylarıyla

Bir milyondan fazla göçmenin ikamet ettiği İstanbul'da "39 ilçenin yabancıların ikamet izinlerine kapatıldığı" iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuya ilişkin Göç İdaresi Başkanlığı (GİB)'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Bade İşçil Ulus'taki evine aile konutu şerhi koydurdu!

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki ev yüzünden açıldı!

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Bade İşçil'in dairelerine tedbir kararı koyuldu!

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.

Bade İşçil evini dekore edecek!

GÜZEL oyuncu Bade Işçil, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde alışveriş yaparken neşeli halleriyle objektiflere yansıdı.

Bade İşçil ve Malkoç Sualp 1200 TL'lik mutfak alışverişi yaptı!

Oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Kuruçeşme’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Vatan'ın haberine göre; torbalar dolusu mutfak alışverişi yapan çift, 1200 TL ödedi...

Konut Eğilimleri Araştırması'na göre en çok tercih edilen ilçe Üsküdar!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Halkı Konut Eğilimleri Araştırması sonuçlarına göre, İstanbul'da ikamet edenlerin yaşamayı en fazla istediği ilçelerin başında Üsküdar geliyor. Adalar, Çatalca ve Silivri daha az tercih edilen ilçeler arasında...

Bade İşçil ikamet Haberi

Bade İşçil ikamet

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. İşadamı Süalp, önceki gün muhtarlığa gidince ilginç bir olayla karşılaştı ve çok sinirlendi.


ŞERH KOYDURDU

Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi. İşçil'in bunu, evin satılmaması için üzerine 'aile konutu şerhi' koydurmak amacıyla bir günlüğüne yaptırdığı öğrenildi. Süalp itiraz etti, eve polis geldi.


'BADE KÖTÜ NİYETLİ'

Süalp, konutta yalnız yaşadığını ve aile konutu vasfı olmadığını söyledi, bu yönde tutanak tutuldu. "Bade İşçil'in bu girişimi son derece kötü niyetlidir" diyen Malkoç Süalp, mahkemeye başvurup şerhin kaldırılması için dava açtı.



Ali...