04 / 05 / 2024

Bade İşçil-Malkoç Süalp boşanma

Bade İşçil-Malkoç Süalp boşanma

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Silivri, büyük depremden 8 şiddetinde etkilenecek! Deprem uzmanı İstanbul'un riskli yerlerini ilçe ilçe sıraladı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve ilçe ilçe uyardı. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Borsa İstanbul günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü!

Borsa İstanbul günün il yarısında rekor seviyeyi gördü. Borsa İstanbul'da son dakika gelişmesi... İşte detaylar...

2023 Citroen C-Elysee fiyatı inanılır gibi değil; Mayıs çılgınlığı

Sıfır otomobil pazarının en uygun fiyatlı sedan otomobillerinden birisi olan Citroen C-Elysee 2023 fiyat listesi belli oldu. İşte Citroen C-Elysee Mayıs ayı güncel fiyat listesi…

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara'nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi.

Ankara'nın 2 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir'in iki ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Menderes ve Ödemiş ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bade İşçil-Malkoç Süalp boşanma Haberi

Bade İşçil-Malkoç Süalp boşanma


Boşanma davalarını geri çeken Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin arası Etiler’deki evin devri yüzünden bir kez daha açıldı. Çift yine boşanma davası açıyor.


DAVALARI GERİ ÇEKTİLER

Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp’in ilişkisi tam bir yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı boşanma davası açan ikili, geçtiğimiz haftalarda çocukları Azur için bir araya gelip yurtdışına tatile gitmişti. Çift, tatil dönüşü boşanmaktan vazgeçip davaları geri çekmişti.


AİLESİNİN YANINA GİTTİ

Bir süre önce aynı evde yaşamaya başlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti. Tarafların boşanma davasını yenileyecekleri öğrenildi....