05 / 05 / 2024

Bade İşçilin dairelerine tedbir kararı

Bade İşçilin dairelerine tedbir kararı

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.

Beklenen Marmara depremindeki hasar, Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçer: En az 7.2 büyüklüğünde olacak!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu ve beklenen Marmara depremindeki hasarın Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçeceğine dikkat çekti. 

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Özdemir ve Eyüp Baktır ortaklığında kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirbilek ve Ulaş Bardakcı tarafından kuruldu.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Murat Kurum: 81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Nöbetçi Bakan" uygulaması kapsamında geldiği Meclis'te, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Murat Kurum kentsel dönüşüm kapsamında, "81 ilin 3 boyutlu dijital ikizini çıkardık" dedi...

Bade İşçil'in evini soyan hırsızlara ikinci darbe!

Güzel oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu defa da çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılacak.

My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 4 yıldızlı My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otel için 150 milyon TL bedel isteniyor. 

Esenyurt 76 ilin konut satışını geçti!

Türkiye genelinde 2017 yılında 1 milyon 409 bin 314 konut satışı gerçekleştirildi. İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki konut satış sayısı, 76 ilin konut satış verilerini geçti.

Tek katlı evlerden apartman dairelerine geçiş!

Batman Gazetesi köşe yazarı olan Şehmus Ustabaşı bugünkü köşesinde "Tek katlı evlerden apartman dairelerine" başlıklı yazına yer verdi. İşte o haber...

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Bade İşçilin dairelerine tedbir kararı Haberi

Bade İşçilin dairelerine tedbir kararı

Malkoç Süalp’in boşanma aşamasında olduğu eşi Bade İşçil’e açtığı mal paylaşımı davasında ara karar verildi. Mahkeme, İşçil’in daire, otomobil ve mücevherlerine tedbir kararı koydu.


Bade İşçil’le boşanmak üzere mahkemelik olan Malkoç Süalp, bir süre önce mallarının paylaşımı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu.


Süalp, evliyken edinilen malların da iadesini talep etmişti. Davada ara kararını veren mahkeme, Zincirlikuyu ve Sarıyer’de bulunan daireler, BMW otomobil, değeri 800 bin lirayı bulan 3 saat, 5 pırlanta yüzük, 3 kolye ve 2 küpeye yarı oranında tedbir koydu.


İşçil, bu karar nedeniyle mal paylaşımı sonuçlanıncaya kadar bankada kiralık kasada tutulduğu iddia edilen mücevherler ile iki daire ve halen kullanmakta olduğu otomobili başka birine...